Τζωρτίνα Σερπιέρη: Όταν η Μαρινέλλα αποκάλυπτε τη μεγάλη μάχη της κόρης της με τον καρκίνο
Showbiz

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Όταν η Μαρινέλλα αποκάλυπτε τη μεγάλη μάχη της κόρης της με τον καρκίνο

Η Μαρινέλλα καλείται να δώσει τώρα τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της μετά την κατάρρευσή της την περασμένη Τετάρτη (25/9) στη σκηνή του Ηρωδείου. Όμως, πριν από αυτό, η οικογένειά της βίωσε εξίσου πολύ δύσκολες στιγμές, όταν η κόρη της, Τζωρτίνα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

Ήταν το 2014 όταν η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού μίλησε στη Real News για την περιπέτεια υγείας της μοναχοκόρης της που την είχε τρομοκρατήσει.

Βαρύ κλίμα στο Ηρώδειο χθες (27/9) στο αφιέρωμα για τον Κατσαρό-Η αφιέρωση του Πάριου στη Μαρινέλλα

200909161516100.1510_MARINELA_1692009.jpg

«Η Τζωρτίνα είχε καρκίνο στο μαστό, αλλά τον πρόλαβε στο δευτερόλεπτο» είχε αποκαλύψει τότε η Μαρινέλλα και συνέχιζε: «Δόξα τον Πανάγαθο… Έχω ένα παιδί απίθανο, ο Θεός να την έχει γερή. Αντιμετώπισε αυτή την κατάσταση σαν να μην τρέχει τίποτα. Έμεινε για ένα διάστημα γουλί από τη χημειοθεραπεία. Μια πανέμορφη κούκλα, χωρίς μαλλιά. Έτσι κυκλοφορούσε, με το κεφάλι ξεσκέπαστο. Της πηγαίνανε οι φίλες της σκουφάκια, φουλάρια, μαντίλια… όταν κάποια της πήγε και μια περούκα, είπε γελώντας: «Πάτε καλά; Βρε, άι στο διάολο που θα βάλω περούκα».

IMG_4003.jpg

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη με την κόρη της Μελίνα στο Ηρώδειο, λίγο πριν η μεγάλη Μαρινέλλα καταρρεύσει στη σκηνή.

Η Μαρινέλλα είχε καταλήξει λέγοντας: «Κάνω το σταυρό μου, γιατί την προστάτεψε ο άγιος».

Να θυμίσουμε ότι η Τζωρτίνα Σερπιέρη ασχολείται με τη σκηνοθεσία και έχει αποκτήσει με τον Τίμο Δασκαλόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας «Delphis», δύο παιδιά, τον 21χρονο Δημήτρη και τη 16χρονη Μελίνα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved