Showbiz

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι σταθερή η κατάστασή της - Δεν υπάρχουν επιπλοκές»

Μία μικρή νότα αισιοδοξίας δια στόματος Ματίνας Παγώνη σήμερα το πρωί (28/9) για τη Μαρινέλλα, μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο...

Με την αγωνία όλων για την κατάσταση της υγείας της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού να έχει κορυφωθεί, η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega έδειξε να είναι αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της Μαρινέλλας που διανύει το 3ο 24ωρο μετά την κατάρρευσή της στη σκηνή του Ηρωδείου, ύστερα από αιμορραγικό επεισόδιο που υπέστη.

Τζωρτίνα Σερπιέρη: Όταν η Μαρινέλλα αποκάλυπτε τη μεγάλη μάχη της κόρης της με τον καρκίνο

«Για εμάς έχει μεγάλη σημασία ότι όσο περνάνε τα 24ωρα τόσο είναι υπέρ του ασθενούς. Μπαίνουμε στο τρίτο 24ωρο που η κατάσταση είναι σταθερή, σημαίνει πως δεν υπάρχει επιπλοκή μέχρι στιγμής, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία και σταθεροποιείται», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Τα επόμενα 24ωρα θα πρέπει να δούμε, μετά τη δράση της φαρμακευτικής αγωγής, ότι η αιμορραγία αρχίζει και απορροφάται σιγά σιγά. Θέλει πολύ χρόνο αυτή η κατάσταση, δεν μπορεί αμέσως να περιμένουμε αποτελέσματα».

Η Ματίνα Παγώνη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους λόγους που μπορεί να προκαλέσουν αιμορραγικά εγκεφαλικά επεισόδια, τονίζοντας πως η ηλικία και το στρες είναι σημαντικοί παράγοντες ενώ επεσήμανε πως «η υπέρταση είναι ένας από τους παράγοντες κινδύνου».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved