Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Υπάρχει αισιοδοξία - Έζησα & εγώ παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα μου»
Showbiz

Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Υπάρχει αισιοδοξία - Έζησα & εγώ παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα μου»

Προλογίζοντας το ρεπορτάζ που επρόκειτο να παίξει αμέσως μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πως όσα βιώνει η Μαρινέλλα αυτές τις μέρες μετά την κατάρρευσή της, τα έζησε με δικό της άνθρωπο η ίδια στο παρελθόν.

Η παρουσιάστρια αφού τόνισε ότι μόνο αισιοδοξία πρέπει να υπάρχει για την πορεία της υγείας της, αποκαλύπτοντας εκείνη τη στιγμή πως είχε περάσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό με τη μητέρα της, όταν αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της η οποία και τη νίκησε αφού έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας τους δικούς της ανθρώπους στην απόλυτη θλίψη.

Παγώνη για Μαρινέλλα: «Είναι σταθερή η κατάστασή της - Δεν υπάρχουν επιπλοκές»

201111122242490.8275_MARINELA_11112011.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως τόνισε ότι τώρα που έχουν περάσει τα πρώτα δύσκολα 24ωρα, όλοι μπορούν να αισιοδοξούν για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αφού είναι δυνατή και όλοι θέλουν να πιστεύουν πως η Μαρινέλλα θα ξεπεράσει τα προβλήματα, όσο σοβαρά και αν είναι.

1727509704615-704864329-xristidou.jpg

Στη συνέχεια, η ρεπόρτερ της εκπομπής Νικολέτα Κλάδη η οποία βρισκόταν έξω από το Υγεία, μετέδωσε πως επικρατεί αισιοδοξία καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο πιο έντονη γίνεται η πεποίθηση ότι η Μαρινέλλα θα τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved