Showbiz

Δανάη Παππά για Γερντιδάκη: Δεν χρειάστηκε να συζητήσουμε κάτι. Είναι κρίμα να…

Το «Buongiorno» βρέθηκε στα παρασκήνια της παράστασης «Για μία ζωή», των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου στο Θέατρο Πειραιώς και μεταξύ των πρωταγωνιστών που μίλησαν ήταν και η Δανάη Παππά. 

«Είναι μια γλυκιά κωμωδία με γέλιο και τρυφερότητα. Έχουμε δημοκρατία και δεν πρέπει να μπαίνουν όρια στον χώρο του λόγου. Οι πράξεις τιμωρούνται στο πολίτευμά μας όχι τα λόγια. Αν θέλω να πω κάτι για τους πολιτικούς αρχηγούς θα πρέπει να σκεφτώ ότι και αυτούς τους έκανε μάνα; Εφόσον εκτίθενται δημόσια, με πράξεις ή λόγια, αν θεωρήσω ότι αυτό που έκανε αξίζει να σατιριστεί, θα το κάνω. Ο Μάκρος Σεφερλής κάνει την δουλειά του με συνέπεια και τιμιότητα όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζει να κάνει αυτό που έκανε», σχολίασε ο Μιχάλης Ρέππας.

«Ο καθένας πρέπει να εκφράζεται όπως θέλει. Δημοκρατία έχουμε», συμπλήρωσε.

«Είμαι χαρούμενη που μπαίνω στην παρέα, είμαι πολύ ενθουσιασμένη», είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου.

«Ήταν μια πολύ ωραία χρονιά η πρώτη, γιατί γελάσαμε και ήμασταν μία ωραία παρέα, και φέτος Έχουν γίνει προσθήκες – έκπληξη» υπογράμμισε η Δανάη Παππά.

Για τον χωρισμό της είπε: «Δεν επιστρέφω σε σχέση μου, δεν κάνω πισωγυρίσματα. Αργώ να τραβήξω αυτή την «γραμμή» στα προσωπικά μου. δίνω ευκαιρίες και μετά λέω «τέλος». Δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός, αλλά είναι κιόλας. Εάν έχεις πάρει μια απόφαση, έτσι είναι. Είναι μια περίοδος που ψάχνω τον εαυτό μου, περνάω μια φάση αναγέννησης. Στεναχωρήθηκα με κάποια λόγια που ειπώθηκαν. Δεν με επηρεάζει κάτι περισσότερο. δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Είναι μία συνεργασία που παρεξηγήθηκε».

Διαβάστε επίσης:

Γεροντιδάκης: «Δεν απαντώ σε κάτι που δεν είναι για τη δουλειά μου» - Η on air άβολη στιγμή

Παππά: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν έχουμε κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι...»

Γεροντιδάκης: Η αντίδραση στις φήμες για σχέση με τη Δανάη Παππά– Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved