Σελίν Ντιόν: Νέο άλμπουμ εν μέσω της «μάχης» της με το σύνδρομο Δύσκαμπτου ανθρώπου
Showbiz

Σελίν Ντιόν: Νέο άλμπουμ εν μέσω της «μάχης» της με το σύνδρομο Δύσκαμπτου ανθρώπου

Αποφασισμένη να γυρίσει στη σκηνή είναι η Σελίν Ντιόν παρά το γεγονός ότι δίνει μάχη με το σύνδρομο Δύσκαμπτου ανθρώπου.

Η σταρ της μουσικής ετοιμάζει το νέο της άλμπουμ, το οποίο μάλιστα λέγεται πως θα είναι γαλλόφωνο.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Υπόκλιση στη Σελίν Ντιόν που επέστρεψε συγκινημένη και καθήλωσε στο φινάλε

Όπως αναφέρει το Closer, η Σελίν Ντιόν αποφάσισε να καλέσει τον καλό της φίλο, Jean-Jacques Goldman, με τον οποίο είχαν συνεργασία τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, ώστε να της γράψει νέα τραγούδια.

1675194536862-560801570-dion-p.jpg

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Σεπτεμβρίου 2025, ενώ η σταρ θα τραγουδήσει για «επιβίωση, ανθεκτικότητα και μητρότητα».

«Ελπίζω σε ένα θαύμα, έναν τρόπο να το θεραπεύσουμε με την επιστημονική έρευνα, αλλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Αυτή είμαι τώρα και ζω με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Πέντε μέρες την εβδομάδα κάνω αθλητισμό, φυσικοθεραπεία και φωνητική θεραπεία, δουλεύω στα δάχτυλα των ποδιών μου καθώς και στα γόνατα, τις γάμπες, τα δάχτυλα, το τραγούδι, τη φωνή…

celine-dion-topknot.jpg

Έχω δύο επιλογές. Ή προπονούμαι σαν αθλητής και να δουλεύω πολύ σκληρά ή να το βάλω κάτω να πω πως όλα τελείωσαν, να μείνω σπίτι, να ακούω τα τραγούδια μου, να στέκομαι μπροστά στον καθρέφτη μου και τραγουδάω στον εαυτό μου. Επιλέγω να δουλέψω με όλο μου το σώμα και όλη μου την ψυχή, από την κορυφή μέχρι τα νύχια με μια ιατρική ομάδα», έχει εξομολογηθεί η ίδια.

Σελίν Ντιόν: H σοκαριστική σκηνή την ώρα που παθαίνει κρίση

Σελίν Ντιόν: Σοκάρει το βίντεο από το 2008 με τα πρώτα σημάδια του συνδρόμου από το οποίο πάσχει!

Συγκλονίζει η Σελίν Ντιόν μιλώντας για τη σοβαρή ασθένειά της: Είναι σαν κάποιος να σε στραγγαλίζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved