Showbiz

Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου – H πρώτη φώτο με το νεογέννητο αγοράκι της μέσα στο μαιευτήριο

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο αγοράκι της.

«16/10/24. Καλώς ήρθες αγοράκι μας!!! Σε αγαπώ» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στην ανάρτησή της και στη φωτογραφία απεικονίζεται να κρατά στην αγκαλιά το μωρό της και να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Να σας θυμίσουμε ότι πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και είχε πει: «Άργησα να το ανακοινώσω γιατί δεν το σκεφτόμουν. Δεν είχα την ανάγκη να το κάνω. Το πέρναγα πολύ καλά με την οικογένειά μου. Το ανακοίνωσα στον 7ο μήνα. Όταν ένιωσα την ανάγκη ότι θέλω να το επικοινωνήσω, το έκανα. Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 2010. Κάναμε άλλα πράγματα και όταν ήρθε η στιγμή να κάνουμε οικογένεια, το κάναμε. Ήρθαν όλα στην ώρα τους». Και είχε τονίσει: «Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο στο μαιευτήριο.

Να τους ζήσει και να είναι καλότυχο!

Διαβάστε επίσης:

Ευαγγελία Συριοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκάλυψε νωρίτερα την εγκυμοσύνη της

Ευαγγελία Συριοπούλου: Μπαίνει στον μήνα της & έκανε την αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Ευαγγελία Συριοπούλου: Γιορτάζει την πρώτη επέτειο γάμου με τον Στράτο Πατσατζή -Η αδημοσίευτη φώτο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved