Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι μετά τον γάμο του με τη Μαράια
G-Sports

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι πρώτες φωτογραφίες από το πάρτι μετά τον γάμο του με τη Μαράια

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο του Costa Navarino, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια, σε με μια διπλή τελετή, καθώς ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Διάσημοι προσκεκλημένοι βρέθηκαν στην Πύλο για τον γάμο, ανάμεσά τους ο Γουέσλι Μάθιους των Άτλαντα Χοκς, ο Τζρου Χόλιντεϊ των Μπόστον Σέλτικς, αμφότεροι πρώην συμπαίκτες του Γιάννη, αλλά και ο Κρις Μίντλετον των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος μάλιστα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Μετά τη γαμήλια τελετή, ακολούθησε η λαμπερή δεξίωση με τους VIP προσκεκλημένους και το αυστηρό πρωτόκολλο, καθώς έχει απαγορευτεί η χρήση κινητών τηλεφώνων, οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, ενώ οι εργαζόμενοι έχουν υπογράψει σύμφωνο εχεμύθειας.

parti-antetokounmpo-1.jpg

Περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον διεθνή αθλητικό χώρο βρίσκονται στη Μεσσηνία για τον γάμο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου έφτασε στη Μεσσηνία και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η τενίστρια Σερίνα Ουίλιαμς, ο Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής.

parti-antetokounmpo-2.jpg

Μάλιστα, σήμερα 2 Σεπτεμβρίου έχουν «διαρρεύσει» οι πρώτες εικόνες από το πάρτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανατροπή! Έγινε ο γάμος, το απόγευμα η γαμήλια δεξίωση

Ο all star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο – Οι VIP καλεσμένοι, τα πάρτι & το dress code

Αντετοκούνμπο: Απόψε το «Nigerian Party» - Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον γάμο - υπερπαραγωγή!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved