Τελετή Λήξης Παραολυμπιακών Αγώνων: Συγκίνησαν Τσαπατάκης-Σταματοπούλου σηκώνοντας τη γαλανόλευκη!
G-Sports

Τελετή Λήξης Παραολυμπιακών Αγώνων: Συγκίνησαν Τσαπατάκης-Σταματοπούλου σηκώνοντας τη γαλανόλευκη!

Η Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι απόψε (8/9) ήταν γεμάτη συγκίνηση και ανατριχίλα, ειδικά για την ελληνική αποστολή που κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 13 μετάλλια, κατακτώντας την 32η θέση παγκοσμίως! 

Με αυταπάρνηση, σκληρή δουλειά και πολλά προβλήματα, οι Έλληνες αθλητές, όχι μόνο στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων αλλά και κατάφεραν να διακριθούν με τις επιδόσεις τους.

Συγκίνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ στους Παραολυμπιακούς- Η αγκαλιά στη Σταματοπούλου & το «ευχαριστώ»

ertsports_official_1725792901_3452523549685875513_55114342581.jpg

Ο απολογισμός είναι 3 χρυσά μετάλλια, 3 αργυρά και 7 χάλκινα με τα παιδιά που ταξίδεψαν στη γαλλική πρωτεύουσα και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό να επιστρέφουν στην Ελλάδα όλοι νικητές.

Η τελετή στο «Stade de France» πραγματοποιήθηκε μπροστά σε περίπου 60.000 θεατές που ζητωκραύγαζε επευφημώντας όλους τους αθλητές.

Το Stade de France μετατράπηκε σε μια γιγάντια πίστα για μια ώρα μουσικής παράστασης, γύρω από το θέμα «Το Παρίσι είναι ένα πάρτι» με πολλή μουσική και πολύ κέφι.

Η τελετή λήξης ξεκίνησε με έναν Γάλλο μουσικό να παίζει με την τρομπέτα του τον Εθνικό Ύμνο της Γαλλίας ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και η μουσική του αξέχαστου Βαγγέλη Παπαθανασίου, πρωτεργάτη της ηλεκτρονικής μουσικής που έγινε διάσημος ανά την υφήλιο.

Ιδιαίτερα συγκινητική φυσικά στην Τελετή Λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων ήταν η είσοδος της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου και του Αντώνη Τσαπατάκη, σημαιοφόρων της Ελλάδας οι οποίοι κράτησαν με καμάρι και περηφάνια τη γαλανόλευκη στην εκδήλωση. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Στη συνέχεια, ο Τόνι Εστανγκέ, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των φετινών Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, ζήτησε από το κοινό να αποθεώσει τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν και εκείνο το έκανε και με το παραπάνω! Οι στιγμές ήταν ανατριχιαστικές:

Το σβήσιμο της Παραολυμπιακής φλόγας σηματοδότησε την ολοκλήρωση των Παραολυμπιακών Αγώνων 'Παρίσι 2024'.

Το φινάλε ήρθε με ένα εντυπωσιακό σόου από τους χορευτές breakdance.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved