Υποδοχή ηρώων για τους Παραολυμπιονίκες που επέστρεψαν από το Παρίσι! Αποκλειστικές εικόνες!
G-Sports

Υποδοχή ηρώων για τους Παραολυμπιονίκες που επέστρεψαν από το Παρίσι! Αποκλειστικές εικόνες!

Μέσα σε θύελλα χειροκροτημάτων και επευφημίες υποδέχτηκαν τους Παραολυμπιονίκες του Παρισιού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα το απόγευμα (9/9). 

Ο Νάσος Γκαβέλας, ο Κωνσταντίνος Τζούνης, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου και όλα τα άλλα παιδιά της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού κατέφτασαν με χαμόγελα στην Ελλάδα, με τον απλό κόσμο να τους καταχειροκροτεί για τα απίστευτα κατορθώματά τους.

Συγκίνησε δημοσιογράφος της ΕΡΤ στους Παραολυμπιακούς- Η αγκαλιά στη Σταματοπούλου & το «ευχαριστώ»

cec0f316-9504-469b-8bb2-961cbb2b19f3.jpg

O Νάσος Γκαβέλας, χρυσός παραολυμπιονίκης στα 100 μέτρα κατά την άφιξή του.

Αξίζει να πούμε ότι η ελληνική αποστολή κατάφερε να κατακτήσει συνολικά 13 μετάλλια, εκ των οποίων 3 χρυσά, 3 αργυρά και 7 χάλκινα.

Η Ελλάδα σκαρφάλωσε στην 32η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των Παραολυμπιονικών με τα χαμόγελα, φυσικά να περισσεύουν γι' αυτή την τόσο μεγάλη κατάκτηση!

e3a14b20-b614-416e-bacd-93f50858999c.jpg

Ο Κωνσταντίνος Τζούνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό της δισκοβολίας

Οι παραολυμπιονίκες έδειχναν να είναι πολύ χαρούμενοι για την υποδοχή που τους επεφύλασσαν, μόλις μία μέρα μετά την τελετή λήξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τη στιγμή της άφιξής τους:

Φυσικά τα βλέμματα όλων κέρδισε η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η οποία συγκίνησε με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στον υγρό στίβο ανήμερα των γενεθλίων της. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved