Η Παραλία: Διονύσης και Νικολίνα σχεδιάζουν να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο
Media

Η Παραλία: Διονύσης και Νικολίνα σχεδιάζουν να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο

Η Παραλία: Ο Νικήτας λέει στη Νικολίνα ότι ο Χάρι ψάχνει τον δολοφόνο της Αντιγόνης, ενώ ο Διονύσης ανακαλύπτει την αληθινή ταυτότητα της Μαίρης και σχεδιάζει με τη μητέρα του να αρπάξουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο.

Ένα απρόσμενο γεγονός συγκλονίζει, ακόμη μία φορά, το χωριό των Ματάλων, ενώ η σχέση του Χάρι με τον πιτσιρικά εξελίσσεται σε μια ιδιαίτερη σχέση πατρότητας. Από την άλλη, η Άννα έχει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επιθυμία του Νικήτα να κάνει ευθανασία, γεγονός που τη φέρνει σε άμεση ρήξη με τη Νικολίνα.

Εν τω μεταξύ, εκείνος σε μια έκλαμψη αναφέρει στην πρώην αγαπημένη του πως ο Χάρι αναζητά τον δολοφόνο της Αντιγόνης. Παράλληλα, το κενό που έχει προκύψει στη θέση του κοινοτάρχη της περιοχής έχει τραβήξει το ενδιαφέροντος Ελένης, η οποία προσβλέπει στην κάλυψη της θέσης που έχει αφήσει ο Λόίζος.

Ο Τόμι, τώρα, ακόμη μία φορά, έχει πληγωθεί από τα τραγικά γεγονότα που καλείται να αντιμετωπίσει στην ερωτική του ζωή, ενώ η Νόνα βρίσκεται δίπλα του και τον παρηγορεί. Το κοινόβιο των χίπηδων αντιλαμβάνεται την απότομη αλλαγή στη συμπεριφορά του, ενώ ο νεαρός χίπης έχει ξεκινήσει να διδάσκει αγγλικά στα παιδιά, αλλά το χωριό αντιδρά σχετικά με τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Την ίδια ώρα, η Τες σκέφτεται την πρόταση που της έκανε η Κερασία σχετικά με την ανατροφή του παιδιού της.

Παραλία: Μια απρόσμενη σχέση αναπτύσσεται ανάμεσα στον Σήφη και τη Λόρα

H-PARALIA-EPEISODIO-113-4.jpg

Αποκαλύπτεται η αληθινή ταυτότητα της Μαίρης

Η Κερασία τρομοκρατείται με το ενδεχόμενο ο Γράντος να είναι ένοχος για κάτι μεγαλύτερο από όσο αυτή γνώριζε, ενώ εκείνος συγκρούεται έντονα με τον παπα-Νικόλα. Μάλιστα, πληρώνει τον πιτσιρικά που δουλεύει στο ιατρείο του Χάρι για να νοσηλεύσει τον ιερέα.

Παράλληλα, αποκαλύπτει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη Ρηνιώ και τον φόνο της, που σοκάρουν τους πάντες. Πίσω στο Ηράκλειο, σε μια επίσκεψη του Διονύση στο ψυχιατρείο που νοσηλεύεται ο Δημητρός, οι δυο τους θυμούνται την παιδική τους ηλικία και περνούν όμορφα. Ύστερα από μία κουβέντα με τη Μαίρη, ο Διονύσης πραγματοποιεί έρευνα για το παρελθόν της, ανακαλύπτοντας την αλήθεια για την οικογένειά της.

Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της ψυχιάτρου τρομοκρατεί τη Νικολίνα, η οποία διατάζει τον γιο της να απαγάγουν τον Δημητρό από το ψυχιατρείο για να τον προστατέψουν. Ο Διονύσης, με τη σειρά του, χρηματίζει έναν υπάλληλο του ψυχιατρείου προκειμένου να τον βοηθήσει στην επιχείρηση διάσωσης του αδελφού του, αλλά το σχέδιό τους είναι δύσκολο να υλοποιηθεί. Αυτή η επιχείρηση απαγωγής δημιουργεί ένταση ανάμεσα στον Αρχοντάκη και στη μητέρα του.

Πηγή: my tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved