Νένα Μεντή: Ήταν μια μεγάλη χαρακιά στη ζωή μου
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Νένα Μεντή: Ήταν μια μεγάλη χαρακιά στη ζωή μου

Για τον πρώτο της γάμο, την απώλεια του συζύγου της αλλά και για τη σχέση με τον πατέρα της, μίλησε η Νένα Μεντή.

Οικογένεια χωρίς γάμο. Δύσκολο;

Όχι, καθόλου. Δεν ήθελα να παντρευτώ. Ο πατέρας μου κάπως με πίεσε, λόγω κοινωνικού περιβάλλοντος, με τον πρώτο μου άντρα και τον παντρεύτηκα. Το έκανα, το μετάνιωσα την άλλη μέρα και μετά ήρθε η μεγάλη ατυχία, ο άντρας που παντρεύτηκα και αγάπησα πολύ να πεθάνει. Ήταν μια μεγάλη χαρακιά στη ζωή μου. Δεν ήμουν ούτε 30 χρονών όταν συνέβη. Έχασα και τον πατέρα μου, που τον λάτρευα, και είπα, τώρα θα κάνω μόνο ό,τι θέλω εγώ. Αισθάνθηκα ότι έφαγα τα χαστούκια μου με αγαπημένους μου ανθρώπους. Ποτέ δεν κράτησα κακία στον πατέρα μου επειδή με έβαλε και παντρεύτηκα. Ήταν τότε ο κανόνας. Εγώ δεν το γούσταρα. Μετά γνώρισα τον τωρινό άντρα μου και δεν παντρευτήκαμε, γιατί δεν ήθελε κανείς μας.

202203010959440.4038_NENA_MENTI_28022022.jpg

Την είπες μέχρι και στην Παξινού όντας απλά η Νένα και όχι η Μεντή.

Όχι, δεν το δέχομαι. Και τότε Μεντή με λέγανε. Απλώς τώρα κουβαλάω πολλή ζωή, πολλή εμπειρία. Και τότε είχα αυτοπεποίθηση. Και η ειλικρίνεια αυτή είναι ένα πράγμα που έχω από παιδί.

Ο χρόνος σε τρομάζει;

Δεν κερδίζει τίποτα ο άνθρωπος όταν κρύβει την ηλικία του. Δεν κάνω την έξυπνη. Έχω την τύχη να είμαι γερή. Μια χαρά με βλέπω στον καθρέφτη μου. Πάω 80 χρονών και μερικές φορές λέω, μπα, είσαι όμορφη ακόμα (γέλια). Δεν έχω τέτοια κολλήματα άμα είμαι γερή. Όλοι γύρω μου έχουν θέματα. Εγώ, αγέρωχη. Έχω ένα διάολο, ρε παιδί μου, μέσα μου. Με την καλή έννοια. Γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Πονετικός. Είμαι λίγο παραπάνω αυστηρή, το νιώθω. Άδικη δεν είμαι. Αλλά είμαι άδικα αυστηρή με κάποια θέματα.

Πηγή Αυγή

Συγκλονίζει η Νένα Μεντή για την απώλειά της: «Άρχισα να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του»

Τσιμτσιλή για Μεντή: Κάνοντας την αυτοκριτική της δεν θα είναι ικανοποιημένη με το μήνυμα που πέρασε

Νένα Μεντή: Βραδινή έξοδος με φίλους, μακριά από κοσμικά events και τηλεοπτικές κάμερες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved