Συγκινημένη η Μποφίλιου στη σκηνή του Ηρωδείου όταν τραγούδησε με τον πατέρα της, Νίκο!
Gossip Cam

Συγκινημένη η Μποφίλιου στη σκηνή του Ηρωδείου όταν τραγούδησε με τον πατέρα της, Νίκο!

Με πολλή συγκίνηση πλημμύρισε το Ηρώδειο χθες το βράδυ (14/10) στην ιδιαίτερη μουσική βραδιά που φιλοξενήθηκε εκεί, αφιερωμένη στο σπουδαίο έργο του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη. 

Σ' αυτή τη βραδιά η Νατάσσα Μποφίλιου ανέλαβε τον πρώτο ρόλο με τον Θέμη Καραμουρατίδη να είναι το πρώτο... βιολί στην οργάνωση και το πρόγραμμα της παράστασης.

Μποφίλιου: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια - Τα βράδια κοιμάμαι ωραία, νιώθω περήφανη

IMG_8662.jpg

Μαζί της επτά καλλιτέχνες και συγκεκριμένα η Μαρία Διακοπαναγιώτου, ο Ηλίας Βαμβακούσης, η Μυρτώ Βασιλείου, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Μιχάλης Ατσάλης, ο Ματθαίος Μπουμπάρης, ο Γιάννης Δάφνος και ο Νίκος Μποφίλιος χάρισαν στο κοινό μία μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο "Μες στους ανθισμένους κήπους".

Όμως, η βραδιά έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή για τη Νατάσα Μποφίλιου όταν επί σκηνής βρέθηκε και ο πατέρας της, Νίκος Μποφίλιος, που είναι επίσης μουσικός και τραγουδιστής και βέβαια υπήρξε ο άνθρωπος που έκανε την κόρη του να εντρυφήσει στον κόσμο της μουσικής.

«Ναι, νιώθω τυχερή γιατί μεγάλωσα στο σπίτι που μεγάλωσα. Αυτό από μόνο του είναι μια ύψιστη τύχη. Γεννήθηκα από μπαμπά τον Νίκο και μαμά την Κατερίνα και έχω τα αδέρφια που έχω. Η δεύτερη μεγάλη τύχη είναι ότι το μοντέλο ζωής του σπιτιού μου προσπάθησα να το αναπαράγω και στην υπόλοιπη ζωή μου, κάτι που με βοήθησε να βρω τους φίλους μου», είχε δηλώσει παλιότερα σε συνέντευξή της η Νατάσα Μποφίλιου η οποία μετά τη συνύπαρξή της στη σκηνή του Ηρωδείου με τον πατέρα της, δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη.

Φυσικά στο Ηρώδειο βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι, ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Νίκο Συρίγο και πολλοί ακόμη. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την όμορφη μουσική βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved