Όταν ένα απόγευμα αρκεί για το απόλυτο Xmas shiny boost πριν τα γιορτινά ραντεβού
Inside Stories

Όταν ένα απόγευμα αρκεί για το απόλυτο Xmas shiny boost πριν τα γιορτινά ραντεβού

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, για να σου προσφέρεις ένα αναζωογονητικό shiny boost.

Τα πρωινά που ξυπνάς με τη σκέψη πως το κλείσιμο της ημέρας θα σε βρει καλεσμένη σε κάποιο γιορτινό ρεβεγιόν, είναι πολύ πιο αισιόδοξα από τα υπόλοιπα. Έχεις κάτι να περιμένεις, κάτι γιορτινό το οποίο σε κάνει να ανυπομονείς για τη στιγμή που θα φύγεις επιτέλους από το γραφείο, θα βάλεις τα καλά σου και θα τρέξεις να συναντήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς πιο πολύ στον κόσμο.

Το ζήτημα είναι, βέβαια, τι θα κάνεις μέχρι τότε, δηλαδή τις ώρες που θα κυλήσουν μέχρι να φτάσεις στο κατώφλι του φιλικού σπιτιού που είσαι καλεσμένη, αφού ξέρεις πως έχεις μπροστά σου έναν «μαραθώνιο» με τις υποχρεώσεις εντός και εκτός γραφείου. Πότε θα προλάβεις να ολοκληρώσεις όλα τα βήματα που απαιτεί η προετοιμασία σου, για να λάμψεις σε αυτό το σπιτικό ρεβεγιόν; Πότε θα προλάβεις να επιμεληθείς τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου και να βρεις τα ρούχα που θα σε κάνουν να λάμπεις;

Κι όμως, ένα απόγευμα είναι αρκετό για να σου προσφέρεις την περιποίηση και την προετοιμασία που επιβάλλει μία τέτοια, χριστουγεννιάτική περίσταση. Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, για να σου προσφέρεις ένα αναζωογονητικό shiny boost, καθώς και τους sparkling «συμμάχους», οι οποίοι θα σου χαρίσουν τα απόλυτα γιορτινά look.

#1 Ξεκίνα με ένα ραντεβού σε κάποιο nail bar για sparkling μανικιούρ

Φεύγοντας από το γραφείο, μην πας απευθείας στο σπίτι σου, άλλα πραγματοποίησε πρώτα μία στάση στο nail bar που πηγαίνεις συνήθως, ώστε να προσφέρεις λίγες στιγμές φροντίδας στα άκρα σου. Ένα άκρως festive μανικιούρ, σε μία διαχρονική, χριστουγεννιάτικη απόχρωση όπως το κόκκινο, το μπορντό και το κυπαρίσσι, συνδυασμένο με μεταλλικές λεπτομέρειες, glitter «πινελιές» και διακριτικά γραμμικά σχέδια, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, για να αναδείξεις τα δαχτυλίδια και τα βραχιόλια που θα ολοκληρώσουν το look σου. Με τη βοήθεια της έμπειρης μανικιουρίστα που θα αναλάβει την περιποίηση των χεριών σου και φυσικά, με μία αναζήτηση στο διαδίκτυο, θα ανακαλύψεις το γιορτινό σχέδιο που θα «μαγνητίσει» τα βλέμμα στα κοσμήματα που θα φοράς.

1670498323259-232596489-image002.jpg

#2 Επίλεξε ένα σύνολο που σε κάνει να λάμπεις από μέσα προς τα έξω

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνεις στα σπιτικά γιορτινά ρεβεγιόν, είναι το γεγονός πως μπορείς να φορέσεις ό,τι θες, ακόμη και κάτι πιο extreme. Θα είσαι σε ένα φιλόξενο σπίτι, σε έναν χώρο που θα νιώθεις οικεία, παρέα με πρόσωπα που ξέρεις πως γνωρίζουν καλά πόσο ευρηματική μπορείς να γίνεις με το ντύσιμό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved