Το mist-ικό για τις πιο λαμπερές στιγμές φέτος το καλοκαίρι κρύβεται στο… αντηλιακό σου
Inside Stories

Το mist-ικό για τις πιο λαμπερές στιγμές φέτος το καλοκαίρι κρύβεται στο… αντηλιακό σου

Wear SPF, stay shiny! Πώς με το «κατάλληλο» beauty combo μπορείς να έχεις λάμψη και προστασία.

Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η εποχή που αισθάνεσαι πιο ανάλαφρή και όμορφη από ποτέ. Αυτό, άλλωστε, αποκαλύπτει και ο τρόπος που επιλέγεις να ντύνεσαι αλλά και οι αλλαγές που προκύπτουν στο skincare layering σου, μιας και η θάλασσα, οι βόλτες, τα cocktails και ο ήλιος «πρωταγωνιστούν» σε κάθε σου στιγμή. Ειδικά τον τελευταίο, τον αγαπάς ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, μιας και είναι εδώ, για να φωτίσει τις στιγμές σου από το πρωί ως το απόγευμα και να σου χαρίσει αυτό για το οποίο φημίζεται: Λαμπερές στιγμές.

Ωστόσο, όσο λαμπερές και αν είναι οι στιγμές που δημιουργείς κάτω από τον ήλιο, δεν πρέπει να ξεχνάς να υπενθυμίζεις στον εαυτό σου πως η περίοδος που διανύουμε «εγκυμονεί» πολλούς κινδύνους για το σώμα σου. Έχοντας ως βασική σου προτεραιότητα, λοιπόν, την προστασία και αμέσως μετά τη λάμψη της επιδερμίδας σου, προσπαθείς να διαπιστώσεις ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεται να συμπεριλάβεις στο beauty kit που έχεις καθημερινά στην τσάντα σου και το οποίο θα σε συντροφεύει και στις διακοπές σου.

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Χρησιμοποιώντας τα «κατάλληλα» διάφανα και λεπτόρρευστα προϊόντα που θα συνδυάζονται με τη skincare routine σου και κάπως έτσι, θα αποτελούν τον «mist-ικό» summer σύμμαχο σου. Χρησιμοποιώντας, με δυο λόγια, τα αντηλιακά ξηρά mists της Carroten, τα οποία θα φροντίσουν για το πιο ασφαλές μαύρισμά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved