Μελέτης Ηλίας: «Η ζωή με δίδαξε ότι απλά ήμουν κ@λόφαρδος & ανά πάσα στιγμή θα ήμουν στα θυμαράκια»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Η ζωή με δίδαξε ότι απλά ήμουν κ@λόφαρδος & ανά πάσα στιγμή θα ήμουν στα θυμαράκια»

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Μελέτης Ηλίας στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή «Καλύτερα Αργά»...

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφερόμενος στις νέες τηλεοπτικές προκλήσεις που έρχονται για εκείνον αφού θα πρωταγωνιστεί στη «Μάγισσα», πλάι στη Μαρία Κίτσου, αποκάλυψε στοιχεία του ρόλου του αλλά και της νέας αυτής δουλειάς:

Μελέτης Ηλίας: Η γειτονιά στο Μενίδι, oι γονείς του & η περιπέτεια υγείας: «Έλεγα, ''είχα Άγιο''»

meletis-ilias-s.jpg

«Θα δούμε 100 χρόνια πριν. Δεν έχει ξαναγίνει στην τηλεόραση, ούτε η εποχή. Είναι η Ενετοκρατία που δεν έχει αποτυπωθεί σε κινηματογράφο και τηλεόραση» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Και το να συμμετέχεις σε κάτι που είναι αχαρτογράφητα νερά είναι δύσκολο αλλά μπορείς να δημιουργήσεις κάτι που δεν έχεις κάπου να πιαστείς... Δεν έχεις ανταγωνισμό, κάνεις κάτι για πρώτη φορά».

Στη συνέχεια, ο Μελέτης Ηλίας παραδέχτηκε: «Μου αρέσει να κάθομαι. Σε κάποιους τους φαίνεται περίεργο όταν το λέω αλλά η φύση μου είναι να κάθομαι».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περιπέτειά του με τα ναρκωτικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η δήλωση αυτή καθαυτή είναι πολύ πιασάρικη, “έχω κάνει ναρκωτικά”. Ο λόγος που το είπα είναι ότι στάθηκα τρομερά κ@λόφαρδος γιατί υπό άλλες συνθήκες θα είχα καταστραφεί. Καλό θα ήταν να μην το ρισκάρουμε. Μένω και σε μια δύσκολη περιοχή και το βλέπω γύρω μου, αυτό που λέω ναι, δοκίμασα βλακωδώς, ήταν μια τρέλα της νεότητας. Αλλά αν γυρνούσα τη ζωή μου πίσω δεν θα το ξανά έκανα. Η ζωή μου με δίδαξε ότι απλά ήμουν κ@λόφαρδος και ανά πάσα στιγμή θα ήμουν στα θυμαράκια. Έχω περάσει από φάσεις νεανικής ηλιθιότητας!»

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε και για τις αγαπημένες του συνήθειες, μία από τις οποίες είναι και το γήπεδο. Πώς συμπεριφέρεται όμως εκεί; Ο ίδιος εξήγησε: Μου αρέσει να ξεδίνω, να πηγαίνω στο γήπεδο και να φωνάζω. Θα βρίσω στο γήπεδο, όχι προσωπικά κάποιον αλλά θα βρίσω. Άμα με πνίγει το δίκιο, δεν πάει να με δείχνει η κάμερα θα το υπερασπιστώ το δίκιο μου! Πια δεν είμαι στη φάση να τρέχω στα στενάκια, το έχω κάνει στα 20. Τότε έγινε μια συμπλοκή και αρχίζω να τρέχω και συνειδητοποιώ ότι με κυνηγούν οι αστυνομικοί. Κρύφτηκα σε ένα μαγαζί γιατί ήταν εύκολο να πέσω και να με χτυπήσουν. Η παιδική συνθήκη και των φιλάθλων – οπαδών είναι μια ιδιαίτερη συνθήκη!».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved