Μπριζόλα t-bone με τσιπς γλυκοπατάτας και μαγιονέζα τρούφας από τον Άκη Πετρετζίκη
Δείτε όλα τα μυστικά για την πιο ζουμερή μπριζόλα t-bone και απογειώστε την συνοδέυοντάς την με τα πιο τραγανά σπιτικά τσιπς γλυκοπατάτας και μαγιονέζα τρούφας.
Συστατικά
Για την μπριζόλα
1 μπριζόλα t-bone, 750 γρ.
1-2 κ.σ. σπορέλαιο
2 κ.σ. βούτυρο
2-3 κλ. δεντρολίβανο
2-3 κλ. θυμάρι
1 σκ. σκόρδο
αλάτι
Δείτε βήμα - βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ