H «αθόρυβη» επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της
ΑΠΕ ΜΠΕ
VIP Life

H «αθόρυβη» επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της

Η Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε στα πριγκιπικά της καθήκοντα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο. 

Σύμφωνα με την Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του «Centre for Early Childhood» και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το πρότζεκτ της για την παιδική ηλικία.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον, το μικρό «ατύχημα» στα ψώνια & η... αμηχανία που ένιωσαν τα παιδιά της δημόσια!

Η αποκάλυψη για την ολοκλήρωση των θεραπειών και τα σχέδιά της

Στις 9 Σεπτεμβρίου, η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ μοιράστηκε ένα βίντεο με το οποίο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της θεραπείας της.

Μεταξύ άλλων η Κέιτ Μίντλετον είπε: «Το να κάνω ό,τι μπορώ για να κρατήσω τον καρκίνο μακριά είναι τώρα ο στόχος μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται. Ανυπομονώ, ωστόσο, να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες όταν μπορέσω».

Η συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ καταγράφηκε στην Εγκύκλιο της Αυλής, το επίσημο ημερολόγιο των βασιλικών δραστηριοτήτων. Η ομάδα της από το Centre for Early Childhood και το προσωπικό από το Παλάτι του Κένσινγκτον είχαν την πρώτη τους συνάντηση μαζί της.

kate-middleton.jpg

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί μια συνάντηση στο Κάστρο του Ουίνδσορ», ανέφερε η δημοσίευση στην επίσημη καταχώριση. Αυτή η κίνησή της θεωρείται ως ένα σημαντικό βήμα ώστε να επιστρέψει στην κανονικότητα η πριγκίπισσα. Όπως θυμόμαστε όλοι, είχε αποσυρθεί από τη δημόσια ζωή λόγω της σοβαρής χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιά που ακολουθήθηκε από χημειοθεραπεία. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της, ενημερωνόταν για τα πρότζεκτ της και όποτε ένιωθε αρκετά καλά εργαζόταν από το σπίτι.

Σταδιακά στο μέλλον η Κέιτ Μίντλετον σκοπεύει να επιστρέψει πλήρως στα καθήκοντά της, έχοντας όμως ως μοναδική προτεραιότητά της την υγεία της και φυσικά την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved