Ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor και είναι ήδη πρώτο trend στο Twitter! Tα επικά σχόλια! (photos)
Media

Ακόμα δεν ξεκίνησε το Survivor και είναι ήδη πρώτο trend στο Twitter! Tα επικά σχόλια! (photos)

Απομένουν αρκετές μέρες ακόμα μέχρι την πρεμιέρα του Survivor όμως φαίνεται πως οι φαν του ριάλιτι επιβίωσης είναι πραγματικά ανυπόμονοι για να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους παίκτες. 

Το Survivor έχει ήδη δρομολογηθεί για την πρεμιέρα του που είναι την ερχόμενη Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, δηλαδή δεύτερη μέρα των φετινών Χριστουγέννων.

Παρ' όλο που απομένουν ακόμα αρκετές μέρες, το #survivorgr έχει γίνει ήδη πρώτο trend στο Twitter με αφορμή την αποκάλυψη σήμερα από τον ΑΝΤ1 των 24 παικτών που θα αποτελέσουν το αρχικό ρόστερ του παιχνιδιού.

Οι χρήστες του Twitter έχουν ήδη κάνει τις επιλογές τους και φρόντισαν να εκφράσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τους δυνατότερους παίκτες και τις πιο καλές ομάδες. Κόκκινοι ή μπλε; Οι απόψεις διίστανται όμως κάποιοι από τους παίκτες φαίνεται πως έχουν αποκτήσει ήδη fun club με τη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να είναι από τους... δυνατότερους.

Να θυμίσουμε ότι οι μαχητές αναχώρησαν χθες το πρωί (20/12) για Άγιο Δομίνικο ενώ με σημερινή πτήση (21/12) αναχώρησαν οι Διάσημοι. Λίγες ώρες αργότερα, με άλλη πτήση έφυγε και ο Γιώργος Λιανός ο οποίος παρουσιάζει για ακόμα μία χρονιά το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσο για τα σχόλια; Επικά τα περισσότερα από αυτά για τις δυνατότητες ή τη γοητεία κάποιων από τους παίκτες. Δείτε μερικά από τα πιο ξεχωριστά παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved