Το προξενιό της Ιουλίας: Συγκλονιστικό τέλος! Ο Επιφάνειος ομολογεί τον φόνο του Γιωργίκη
Media

Το προξενιό της Ιουλίας: Συγκλονιστικό τέλος! Ο Επιφάνειος ομολογεί τον φόνο του Γιωργίκη

Με συγκλονιστικό τρόπο γράφεται το τέλος της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας, καθώς κρυμμένες αλήθειες και μεγάλα μυστικά βγαίνουν στο φως. Ο Επιφάνειας ομολογεί στον Στασινόπουλο ότι εμπλέκεται στον φόνο του Γιωργίκη και για αυτόν τον λόγο παραδίνεται στην Αστυνομία.

Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να συμβούν στην υπόθεση δολοφονίας του Γιωργίκη, η εξιχνίαση της οποίας πρόκειται να σημάνει το τέλος της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας.

Προξενιό: Τελικά ποιος σκότωσε τον Προβιό; Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν το δικό τους... σενάριο!

Eygenia-3ygkoroy-Meleths-Hlias_5.jpg

Τα τελευταία δύο συγκλονιστικά επεισόδια αναμένεται να προβληθούν στις 2 και 3 Ιουλίου. Μπορεί η Ιουλία να είναι εκείνη που τη βαραίνουν οι κατηγορίες του φόνου του άντρα της, ωστόσο δεν είναι η μοναδική ύποπτη και κανείς δεν είναι βέβαιος για την ενοχή της. Έτσι, ο Κωστής, όσο η κοπέλα βρίσκεται στο κρατητήριο και συνεχίζει να παραμένει σιωπηλή, βάζει στο κάδρο των υπόπτων και άλλα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και ο Γρηγόρης, ο οποίος εξαφανίζεται μυστηριωδώς αμέσως μετά την αποτρόπαιη πράξη, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά του. Παράλληλα, ακόμη μία συγκλονιστική εξέλιξη περιπλέκει περισσότερο την κατάσταση. Ο Επιφάνειος, ο οποίος είναι από τους λίγους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή πήγε ενάντια στις επιθυμίες του Προβιού και στήριξε με κάθε τρόπο την Ιουλία, προβαίνει σε μία απροσδόκητη κίνηση.

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης στο gossip-tv: «Η πατρότητα είναι μία διαδικασία αναγέννησης & αυτογνωσίας»

Giannos-Perlegkas_1.jpg

Ο μοναχός βρίσκει τον διοικητή της χωροφυλακής και παραδίνεται για τον φόνο του Γιωργίκη. Μάλιστα, την κρίσιμη αυτή στιγμή, μαζί με τον Κωστή βρίσκεται και η Στάσα, η οποία σοκαρισμένη ακούει τον Επιφάνειο να ομολογεί ότι εμπλέκεται ο ίδιος στο έγκλημα. Ο Στασινόπουλος αμέσως του ζητάει να παραμείνει στο τμήμα και ακολουθεί η κρίσιμη στιγμή της ανάκρισης. Τότε ο Επιφάνειος ανοίγει την καρδιά του και φέρνει στο φως άγνωστες πληροφορίες που αφορούν τη σχέση του με τον Γιωργίκη. Για την ακρίβεια, αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι ο εραστής της Ευγενίας και άντρας της Χάδως, που εξαφανίστηκε ξαφνικά από τη οικογένεια Προβιού, όταν δέχτηκε απειλές για τη ζωή του.

Dhmhtrhs-Ale3andrhs-Sissy-Toymash.jpg

Το προξενιό της Ιουλίας - Αποθέωση για τον Ηλία Βαλάση: «Απλά καθηλωτικός!»

Παράλληλα, ομολογεί ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τη δολοφονία του Γιωργίκη, διότι με τις πράξεις του πυροδότησε μια σειρά από αλυσιδωτά τραγικό γεγονότα, όπως η εξαφάνιση της Ιουλίας και η αποκάλυψη της αλήθειας στον Χρήστο για το παρελθόν της μητέρας του και το γεγονός ότι ο ίδιος είναι κατά πάσα πιθανότητα ο πραγματικός του πατέρας. Ο Κωστής τού κάνει διάφορες ερωτήσεις προκειμένου να καταλάβει αν ο άντρας είναι τελικά το πρόσωπο που πήρε τον νόμο στα χέρια του και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Γιωργίκη. Πηγή: Mytv

Διαβάστε επίσης:

Προξενιό: Η συγκλονιστική συνάντηση Ιουλίας-Γρηγόρη & το σοκ του με την εγκυμοσύνη της Φιλιώς

Προξενιό: Κλάματα για τους ηθοποιούς στο «Its a wrap» του σκηνοθέτη - Η συγκίνηση της Τρικαλιώτη

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Κατερίνη πιάνει στα πράσα Στάσα & Κωστή – Η Φιλιώ αποβάλλει!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved