Μαγγίρα:«Δεν είναι εύκολο να παντρευτεί ενημέρωση με ψυχαγωγία, δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα»
Media

Μαγγίρα:«Δεν είναι εύκολο να παντρευτεί ενημέρωση με ψυχαγωγία, δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα»

Την... μπηχτή της που όμως επιβεβαίωσε και το παρασκήνιο που λέγεται και γράφεται τόσο καιρό, έριξε η Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το τέλος της εκπομπής Πρωινό Σου Σου της Ελένης Τσολάκη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία να σας θυμίσουμε, έφτασε σε βελούδινο διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 καθώς η εκπομπή της I Love Σου Κου φτάνει στο τέλος της οριστικά μετά από μία τέτοια εξέλιξη, αφού της προτάθηκε να κάνει infotainment, κάτι που η ίδια δεν μπορεί να υπηρετήσει, σχολίασε σχετικά σήμερα (29/6) μέσα από την εκπομπή της:

Ανακατατάξεις στον ΣΚΑΪ - Με αλλαγές επιστρέφει το Voice

1717233457356-471179702-maggira.jpg

«Το infotainment δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν ήρθε τώρα. Για μένα ο πρώτος που το έκανε αυτό είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν κάνεις μια ενημερωτική εκπομπή που εντάσσεις, όμως, θέματα που έχουν μια ελαφρά ψυχαγωγία και αυτό είναι ένα infotaintment, η παντρειά της ενημέρωσης, της πληροφορίας με τη ψυχαγωγία».

Η παρουσιάστρια κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορείς να μιλάς για ένα τόσο δραματικό γεγονός και μετά το… ξεχνάμε. Δεν είναι εύκολο να παντρευτούν αυτά τα δύο. Αυτοί που το κάνουν είναι ελάχιστοι και το κάνουν επιτυχημένα. Πρέπει να αφήνουμε αυτούς να το κάνουν. Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα, δεν γίνεται. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved