Μενεγάκη: Οι προειδοποιητικές σπόντες για την αποχώρησή της & η απόφαση για την αλλαγή στη ζωή της
Media

Μενεγάκη: Οι προειδοποιητικές σπόντες για την αποχώρησή της & η απόφαση για την αλλαγή στη ζωή της

Όπως έδειξε η... ιστορία, η Ελένη Μενεγάκη, αν και παρέμεινε σιωπηλή σε ό,τι είχε να κάνει με τις σκέψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον, εδώ και καιρό είχε προειδοποιήσει τους φαν της για την απόφασή της να γυρίσει σελίδα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Όλα αυτά την ίδια ώρα που οργίαζε το τηλεοπτικό παρασκήνιο που ήθελε την Ελένη να μιλάει με τους ιθύνοντες του Mega για συνέχιση της συνεργασίας τους, κάτι που τελικά, όπως αποφασίστηκε και από τις δύο πλευρές, δεν θα συμβεί.

Έκανε πασαρέλα η Μενεγάκη: «Ας περπατήσω λίγο το πλατό μου πριν το αποχαιρετήσω, θέλω να το χαρώ»

leni1.jpg

Οι σπόντες

Πριν από λίγες μέρες και ενώ πλέον ο κύβος είχε ριφθεί σε ό,τι είχε να κάνει με το τέλος της συνεργασίας Μega-Μενεγάκη, στην εκπομπή της βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Λεμπιδάκς για να μιλήσει για τις τηλεοπτικές εξελίξεις μιας και η σεζόν φτάνει στο τέλος της. Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια για το τι θα έκανε την επόμενη σεζόν και αν τελικά ίσχυαν οι φήμες ότι θα μείνει εκτός τηλεόρασης.

«Με εσένα Ελένη μου έπεσα έξω…» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης με την Ελένη Μενεγάκη να του απαντά: «Κανονικά όλοι πρέπει να πέσατε έξω γιατί κανείς δεν ξέρει τι θα κάνω. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς, ακούστηκε από το περιβάλλον της, ένας που με ξέρει, ξέρει ότι δεν υπάρχει κοντινό περιβάλλον. Δεν με προβληματίζουν οι φήμες στο κομμάτι της δουλειάς. Έχω μάθει να ζω με τις φήμες… όποιος με ξέρει, ξέρει ότι από εμένα δεν πρόκειται να βγουν κουβέντες και συζητήσεις μου ούτε μία στο εκατομμύριο… δεν με έχει ρωτήσει κανείς σε δημοσιογραφικό επίπεδο «Ελένη μου, τι θα κάνεις του χρόνου;» , όχι ότι θα έλεγα»!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης όμως επέμεινε και συνέχισε να τη ρωτά: «Όλοι πιστεύουν ότι θα μείνεις εκτός και θα επιστρέψεις στο δεύτερο μισό της σεζόν».

Τότε η Ελένη Μενεγάκη με ένα παγωμένο χαμόγελο, του απάντησε: «Χάρη, είσαι εδώ για να μας πεις τα τηλεοπτικά νέα που τελειώνει η σεζόν γι’ αυτό ήρθες για να μας πεις…. Τα δικά μου δεν υπάρχουν κάτι για να πούμε…»

Κοινώς, για ακόμα μία φορά η Ελένη «ξεγλιστρούσε» σαν χέλι για το πώς έχει αποφασίσει να σχεδιάσει το μέλλον της, τουλάχιστον επαγγελματικά. Όμως, παρ' όλο που δεν έχει πει κουβέντα για τις πιθανές συζητήσεις που κάνει ή την απόφασή της να φύγει από την τηλεόραση, υπήρξαν πολλές φορές που η ίδια πετούσε «σπόντες» για τις τελικές αποφάσεις της.

Όπως κατά τα μέσα Μαΐου, όταν πλέον είχε έρθει η ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές και η Ελένη έβλεπε την έξοδο από το κανάλι, όταν πέταξε εκεί που δεν το περίμενε κανείς μία σπόντα που πολλοί άκουσαν αλλά λίγοι κατάλαβαν.

Εκείνη την ημέρα η παρουσιάστρια είχε αργήσει να πάει στο πάνελ της εκπομπής της μιας και μαγείρευε με τον Γιώργο Παπακώστα και μόλις πήγε στη θέση της, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου της είπε: «Πολύ χαίρομαι που ήρθες από εδώ…»!

Photo-by-@elenimenegaki-on-May-10-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-blonde-hair..jpg

Τότε η Ελένη την κοίταξε με απορία και της απάντησε: «Υπήρχε περίπτωση να μην έρθω; Έμαθες τίποτα που δεν ξέρω; Έχουν σφραγίσει την πόρτα για να μην μπω μέσα (στο πλατό); Μα τι ακούω σήμερα» με την Ελιάνα να δείχνει αμήχανη με τα όσα είχε πει μόλις η παρουσιάστρια.

Λίγο πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα περί τα μέσα Ιουνίου, άλλη μία στιχομυθία στον αέρα της εκπομπής της με συνεργάτη της, έπεισε όλους όσοι την ξέρουν πως η Ελένη έχει βάλει πλέον και οριστικά πλώρη για αλλού, χωρίς να ξέρει βέβαια κανείς για πού.

Εκείνη την ημέρα η Ελένη και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο τέλος της εκπομπής, Ελένη, στις διακοπές τους και… στο τι σχεδίαζαν να κάνουν τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια τότε είπε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Θα κάνεις διακοπές, θα κάνεις τα μπάνια σου και θα γυρίσεις…» με τον Δημήτρη να λέει: «Το ανακοινώνω θα κάνω εκπομπή «κάντε στην μπάντα….».

eleni12.jpg

Λίγο αργότερα με αφορμή τη συνέντευξη του Τάσου Νούσια στη εκπομπή, ο οποίος ανέφερε: «Πάντα πίστευα ότι μια φροντισμένη δουλειά μπορεί να έχει και εμπορική και ποιοτική επιτυχία, δε διαχώρισα ποτέ το μέσο. Πρέπει να κάνεις επιλογές, δεν πας άκριτα από εδώ εκεί, γι’ αυτό και κατά καιρούς κάνω αποχές. Πριν την ‘Έξαψη’ στο MEGA απείχα συνειδητά 6 – 7 χρόνια», η Νάνσυ Νικολαϊδου, είπε μία ατάκα που αναστάτωσε την Ελένη!

eleni21.jpg

Συγκεκριμένα η Νάνσυ είπε: «Και εμένα αν με ρωτάς, θα κάνω το ξέσπασμά μου… Μετά το τέλος της Ελένης, δεν ξέρω πού θα πάω, τι θα κάνω, θέλω να πάω σπίτι μου… μπορώ; Να πάρω σύνταξη»... Η αντίδραση της Ελένης σε αυτή την ατάκα; Άρχισε να κάνει αέρα και... έμεινε κάγκελο!

Επίσης στα μέσα Ιουνίου, μία κουβέντα on air μεταξύ Μενεγάκη και Ουγγαρέζου θεωρήθηκε από τους καλά γνωρίζοντες ως... σπόντα για τις αποφάσεις που έχει πάρει η Ελένη για τη νέα σεζόν:

«Βλέπω του χρόνου, δεν ξέρω πού και πώς, τα καλύτερα σου εύχομαι, αλλά βλέπω… Σαν να σηκώνεις μανίκια από τώρα, σε αισθάνομαι», είπε χαρακτηριστικά όλο νόημα η Ελένη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με εκείνον να της απαντά: «Η προσαρμογή θα είναι δύσκολη, ωστόσο»

menegaki12.jpg

Τότε η παρουσιάστρια τού απάντησε: «Εγώ πάντως θα ανοίγω να σε βλέπω, θα λέω “πώς είναι τα κέφια του σήμερα;”.»

«Αυτό να το θυμάσαι που μου τάζεις» της ανταπάντησε εκείνος με την Ελένη να καταλήγει λέγοντας: «Εννοείται! Γιατί; Σου κάνει εντύπωση; Δεν λέω ότι θα βλέπω κάθε μέρα τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ, αλλά ότι θα γυρνάω να βλέπω σε τι φάση είσαι… Κράτα δυνάμεις. Θα κάνεις τις διακοπές σου, τα μπάνια σου και θα γυρίσεις έτοιμος για όλα».

Αποφάσεις για αλλαγή & στην προσωπική ζωή

Η Ελένη όταν λέει ότι γυρίζει σελίδα, μάλλον το εννοεί σε κάθε τομέα αφού και σε προσωπικό επίπεδο ήδη έχει αρχίσει να βλέπει τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Γιατί εκεί που μας είχε πείσει τόσα χρόνια πως δεν βγαίνει από το σπίτι αν προηγουμένως δεν έχει φορέσει το πιο φωτεινό κραγιόν της για να βγει από την πόρτα του σπιτιού της, ξαφνικά άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της εντελώς άβαφτη, αφήνοντας τη φυσική της ομορφιά να φανεί στο... μεγαλείο της! Με ατημέλητα μαλλιά και δίχως ίχνος μακιγιάζ, η Ελένη λέει ναι στην απλότητα, πετάει από πάνω της κάθε φτιασίδωμα και απαρνείται με κάθε τρόπο τη γνώριμη και πάντα λαμπερή εικόνα της από τα πλατό!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved