Η Μάγισσα-  Φλεγόμενη καρδιά: Έτσι θα εμφανιστεί η Θεοφανώ στη σειρά

Η μάγισσα: Θεοφανώ 

Media

Η Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά: Έτσι θα εμφανιστεί η Θεοφανώ στη σειρά

Η Μάγισσα συγκλόνισε φέτος τους τηλεθεατές. Η μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1, μετά από την πρώτη της επιτυχημένη σεζόν, επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με μία νέα ιστορία που σίγουρα θα μας κάνει να περιμένουμε πώς και πώς το επόμενο επεισόδιο. 

Στη σειρά με τίτλο, Η μάγισσα- φλεγόμενη καρδιά, θα ταξιδέψουμε ακόμη πιο πίσω στο χρόνο. Τα πάντα αναμένεται να πάρουν μια διαφορετική τροπή η οποία θα καθηλώσει τους πάντες. Νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν στην ιστορία και θα φέρουν τα πάνω κάτω, με το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού να βρίσκεται κυριολεκτικά στα ύψη.

Η Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Μαρία Κίτσου: «Δηλώνω συγκλονισμένη για αυτό που έχω πάρει στα χέρια μου»

magissa.jpg

Με το ξεκίνημα του κύκλου, η ιστορία θα πάρει αναπάντεχη τροπή με ένα πρόσωπο κλειδί για την υπόθεση να φέρνει πραγματικά τα πάνω κάτω.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του το περιοδικό, ο Τηλεθεατής θα υπάρξει και εμφάνιση – έκπληξη από την αγαπημένη πρωταγωνίστρια, Θεοφανώ!

theofano-i-magissa-gossiptv.jpg

Θεοφανώ - Μάγισσα

Πιο συγκεκριμένα, θα την δούμε στο πρώτο επεισόδιο προκειμένου να γίνει η σύνδεση των δύο κύκλων ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει και μέσα από ορισμένα flash bach που στόχο θα έχουν την κατανόηση της ιστορίας.

Διαβάστε επίσης:

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Η Λεώνη και ο Αντόνιο αποκαλύπτονται

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά: Οι Μοντιλιάνι και οι Εσπόζιτο αποκαλύπτονται

Η μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Η ολέθρια σύγκρουση που αλλάζει τη μοίρα τριών αιώνων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved