Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά - Meet the cast: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για τους ήρωες που υποδύονται
Media

Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά - Meet the cast: Οι πρωταγωνιστές μιλούν για τους ήρωες που υποδύονται

Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Οι πρωταγωνιστές της σειράς που θα αρχίσει να προβάλλεται από τον ερχόμενο Οκτώβριο σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ μάς συστήνουν τους ήρωες που θα ενσαρκώσουν. 

Ο Μελέτης Ηλίας, η Μαρία Κίτσου, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο Σπύρος Τσεκούρας, ο Γιάννης Ποιμενίδης και τόσοι ακόμα κορυφαίοι ηθοποιοί θα αποτελέσουν το καστ της πολυαναμενόμενης σειράς.

«Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά»: Backstage φωτογραφίες των πρωταγωνιστών στα πρώτα γυρίσματα!

Η ιστορία που θα παρακολουθήσουμε ξεκινάει το 1910, όταν ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Όμως, δεν θα πάνε τα πράγματα όπως υπολόγιζε αφού θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε πλήρως. Τον Ανδρέα Λάσκαρη υποδύεται ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Νικήτας Λάσκαρης (Γιάννης Ποιμενίδης) και ο Μήτρος Γερακάρης (Σπύρος Τσεκούρας), γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.

Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους.

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.

Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.

Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Όλοι οι παραπάνω αλλά και αρκετοί ακόμα πρωταγωνιστές της σειράς, μίλησαν on camera για τους ήρωες που θα ενσαρκώσουν, ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές των ρόλων τους. Δείτε παρακάτω:


Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved