Μπαχάρ: Η ζωή της Μπαχάρ στα χέρια του Εβρέν
Media

Μπαχάρ: Η ζωή της Μπαχάρ στα χέρια του Εβρέν

Κι ενώ η Μπαχάρ πιστεύει πως όλα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά στη ζωή της μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ύστερα από εξετάσεις, μαθαίνει ότι ο οργανισμός της απορρίπτει το μόσχευμα και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Η Μπαχάρ καταρρέει και μπαίνει επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου την ενημερώνουν πως τελικά θα χρειαστεί κι άλλη μεταμόσχευση. Η κυρία Νεβρά υπόσχεται στην Μπαχάρ ότι αυτή τη φορά ο Τιμούρ θα δώσει το μόσχευμα.

Μπαχάρ: Μια τεράστια έκπληξη περιμένει τον Τιμούρ

Όμως η Μπαχάρ δεν θέλει τίποτα πια ούτε από τον Τιμούρ ούτε από τη μητέρα του - εξάλλου, πώς μπορεί να είναι σίγουρη ότι δεν θα της ζητήσουν κάτι σε αντάλλαγμα, όπως για παράδειγμα το σπίτι των Γιαβούζογλου. Όσοι αγαπούν την Μπαχάρ υποβάλλονται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστώσουν εάν είναι συμβατοί για να γίνουν δότες. Παράλληλα, η ψυχολογία του Τιμούρ είναι πολύ άσχημη και ένα βράδυ καταναλώνει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Μεθυσμένος πηγαίνει στο σπίτι που είναι η Μπαχάρ με τον Ουράς θέλοντας να της μιλήσει. Εν τω μεταξύ η Παρλά για να πληγώσει την Ουμάι τής στέλνει τα είδη ζωγραφικής που της αγόρασε ο Τιμούρ.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-43-(2).jpg

Η κοπέλα εξοργίζεται μιας και ο πατέρας της εκείνης δεν της επέτρεψε να ακολουθήσει τη ζωγραφική, που τόσο αγαπούσε. Επιστρέ- φοντας στο σπίτι της, βλέπει το αμάξι του Τιμούρ απέξω και έχει ένα άγριο ξέσπασμα. Παίρνει ένα ρόπαλο και αρχίζει να σπάει τα τζάμια. Από τον θόρυβο η Μπαχάρ, ο Τιμούρ και ο Ουράς πετάγονται έξω και προσπαθούν να την ηρεμήσουν. 0 Τιμούρ κλαίει συνειδητοποιώντας πως κατέστρεψε την οικο- γένειά του και με τις πράξεις του έκανε τα παιδιά του να τον μισήσουν. Την επόμενη μέρα, ο δρ Εβρέν κάνει κρυφά εξετάσεις και ανακαλύπτει ότι είναι κι αυτός συμβατός και μπορεί να δώσει μόσχευμα.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-40-(3).jpg

Τώρα η Μπαχάρ θα πρέπει να αποφασίσει ποιον από τους δύο θα διαλέξει για δότη και ποιον για χειρουργό. Τελικά, αποφασίζει να εμπιστευτεί τον Εβρέν ως γιατρό και να πάρει το μόσχευμα από τον Τιμούρ και να δεχτεί όποιο αντάλλαγμα της ζητήσει. Όλοι ετοιμάζονται για το σοβαρό χειρουργείο ενώ η Παρλά και η Ουμάι με τη βοήθεια ενός κοινού τους φίλου βρίσκονται και συμφιλιώνονται, όμως την τελευταία στιγμή μια αναπάντεχη εξέλιξη αλλάζει και πάλι τα πάντα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός σταθμεύει το αμάξι του, που μέσα βρίσκονται και οι κοπέλες, σε ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου. Κάποια στιγμή, ένα άλλο αυτοκίνητο, που κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τους τρακάρει. Το αμάξι των νεαρών τότε πέφτει στον γκρεμό και όλα δείχνουν πως κανείς δεν θα καταφέρει να επιζήσει.

BAHAR-KAINOYRGIA-ARXH_EP.-42-(8).jpg

Παράλληλα, η Μπαχάρ και ο Τιμούρ μπαίνουν στο χειρουργείο. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει καλά. 0 Τιμούρ παθαίνει ανακοπή και ο Εβρέν με τον Ουράς κάνουν τα πάντα για να τον επαναφέρουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ο χρόνος μάλιστα δεν είναι με το μέρος τους, καθώς στο άλλο δωμάτιο έχουν ήδη αφαιρέσει από την Μπαχάρ το όργανο προκειμένου να γίνει η μεταμόσχευση. Όλα εξαρτώνται πια από τον Εβρέν και η ζωή τόσο του Τιμούρ όσο και της Μπαχάρ είναι στα χέρια του.

Πηγή mytv

Bahar: Ράκος η Μπαχάρ - Μαθαίνει όλη την αλήθεια

Μπαχάρ – Νέο επεισόδιο: Οι καλές προθέσεις του Τιμούρ δεν πείθουν την Μπαχάρ

Το σπόιλερ που θα ραγίσει καρδιές- Μπαχάρ και Τιμούρ πεθαίνουν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved