Ηλέκτρα spoiler: Νεκρός ο Φανούρης – Ο Νικόλας σε ψυχιατρική κλινική
Media

Ηλέκτρα spoiler: Νεκρός ο Φανούρης – Ο Νικόλας σε ψυχιατρική κλινική

Ηλέκτρα spoiler: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της EPT 1.

Από τη μία ο Νικόλας κλείνεται σε ψυχιατρική φυλακή και από την άλλη ο αιφνίδιος Θάνατος του Φανούρη σκορπά τον θρήνο αλλά δημιουργεί και πολλά ερωτηματικά
Τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της ΕΡΤ1 αναμένονται καθηλωτικά, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι αγαπημένοι ήρωες θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες προκλήσεις.

Ηλέκτρα: Η Νέμεσις για τον Νικόλα φτάνει

1721905501253-777763596-ilektra.jpg

Αρχικά, ο Νικόλας από θύτης, όπως ήταν στον πρώτο κύκλο, πλέον γίνεται θύμα. Μετά τα τελευταία γεγονότα του τελευταίου επεισοδίου του πρώτου κύκλου, ο Νικόλας συλλαμβάνεται και έρχεται αντιμέτωπος με τις πράξεις του. Ωστόσο, μέρα με την ημέρα δείχνει να χάνει τα λογικό του και μεταφέρεται σε ψυχιατρική φυλακή για συνεχή παρακολούθηση. Εκεί τη φροντίδα του αναλαμβάνει η Αγνή, την οποία πρόκειται να υποδυθεί η Ηλιάνα Μαυρομάτη. Η Αγνή εργάζεται ως νοσοκόμα στην ψυχιατρική φυλακή και παρά το αθώο παρουσιαστικό της προτίθεται να φροντίζει τον Νικόλα με αρκετά ύποπτα και ιδιαίτερα μέσα. Πρόκειται για μια αριβίστρια, κυνική, έξυπνη, σέξι και χειριστική γυναίκα. Άνθρωπος ευφυής, ξέρει να διαβάζει όποιον στέκεται απέναντι της με μεγάλη ευκολία. Πιστεύει ότι η ζωή τής χρωστάει και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να εισπράξει!

ilektra.jpg

Μ’ έναν Σωτήρη κι έναν Μπόγρη να της ζητούν διαφορετικά πράγματα για τον Νικόλα, αποφασίζει να ακολουθήσει το δικό της πλάνο και να πάρει την εκδίκηση που επιθυμεί. Κι ενώ ο Νικόλας γίνεται έρμαιο των σχεδίων άλλων που εκμεταλλεύονται την ευάλωτη κατάσταση που βρίσκεται, η ζωή του Φανούρη παίρνει απρόσμενη τροπή και το παρελθόν γίνεται παρόν με ολέθρια αποτελέσματα. «Θα μου σαλέψει, γιαγιά... Κάποιος πείραξε το κορίτσι μου...», διαπιστώνει ο Φανούρης και εξομολογείται στη Δέσπω πως ήρθε η στιγμή να βγουν στην επιφάνεια ένοχα μυστικά. Το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται και όσοι έφταιξαν θα πληρώσουν. 0 Φανούρης φτάνει στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αυτόν που πείραξε την κόρη του. 0 άντρας με περίσσιο θάρρος προσπαθεί να καταγγείλει την παρενόχληση της Μυρσίνης στον Χάρη και τον Ορέστη.

ilektra.jpg

Όμως δεν έχει τίποτα χειροπιαστό να τους πει και φεύγει απογοητευμένος. Επιστρέφει στο σπίτι και το ρίχνει στο κρασί, όταν οι μνήμες από το παρελθόν ξυπνούν. Και συνεχώς γυρνούν στο μυαλό του τα λόγια της Αλίκης πως ο διάολος κυκλοφορεί μέσα στο σπίτι της. Περασμένες μνήμες θολώνουν το μυαλό του Φανούρη, που πίνει ακατάπαυστα και αποφασίζει να κάνει κακό σε αυτόν που έβλαψε τον ίδιο, την Αλίκη και την κόρη του. Η Δέσπω πέφτει στα πόδια του: «Σε παρακαλώ, πουλί μου, μείνε κοντά μου. Σκέψου τα κορίτσια σου». Εκείνος, όμως, δεν την ακούει. Συναντάει τη Δόμνα και την κατηγορεί ότι είναι τυφλή και κουφή. Της μιλάει για την Αλίκη και πριν φύγει της δίνει μία υπόσχεση: «Όλοι θα πληρώσουν», της λέει, κι έχει δίκιο. Την επομένη ξημερώνει μία τραγική μέρα για την Αρσινόη. 0 Φανούρης εντοπίζεται νεκρός και τα νέα του θανάτου του προκαλούν θλίψη, πόνο και σπαραγμό στη Δέσπω. Οι καμπάνες στην Αρσινόη χτυπούν πένθιμα. Όλα δείχνουν πως ο άντρας δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις μαύρες σκέψεις που έκανε και έβαλε τέλος στη ζωή του. Ωστόσο, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μία καλά σχεδιασμένη δολοφονία. Ποιος μπορεί να είναι πίσω από αυτή την αποτρόπαιη πράξη και γιατί; Τις υποψίες όλων στο νησί συγκεντρώνει ο συνήθης ύποπτος, ο Νικόλας. Βέβαια, εκείνος είναι κλεισμένος στην ψυχιατρική φυλακή

Πηγή mytv

ΕΡΤ1: Πρεμιέρα κάνουν οι καθημερινές σειρές «Η παραλία», «Ηλέκτρα» & «Αρχελάου 5»

Βασίλης Αφεντούλης για Ηλέκτρα: «Υπάρχουν ακόμα πολλά μυστικά, τα οποία δεν ξέρει ο Χάρης»

Ηλέκτρα β’ κύκλος: Τρία νέα πρόσωπα ταράζουν την Αρσινόη – Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες της σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved