Αρχελάου 5: Ο Ορφέας νιώθει την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά για τη Λυδία
Media

Αρχελάου 5: Ο Ορφέας νιώθει την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά για τη Λυδία

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και για κακή του τύχη αφήνει στη Δώρα τη μοίρα της λίμπιντό του.

Ο Ευριπίδης έχει γενέθλια, αλλά ο Βύρωνας του επιφυλάσσει μια μεγάλη, πλην όμως δυσάρεστη έκπληξη: είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει στα πράσα να του λέει ψέματα για το νοσοκομείο.

Αρχελάου 5: Πρώτο trend στο twitter! Η πρεμιέρα, τα σχόλια και τι αναζήτησαν στο GPS οι χρήστες

arxelaou-5-(8).jpg

Ο Βύρωνας καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ευριπίδη στήνοντας ένα ιδιότυπο μάθημα χορού με τη βοήθεια των φίλων του από την Αρχελάου. Εκεί ο Ορφέας νιώθει την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά για τη Λυδία. Η Κούπενου ζητά από τον Αλέξανδρο, την Κέλλυ και τη Νάντια να συμπαρουσιάσουν μαζί την εκπομπή της Νάντιας.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Κέλλυ το βάζει σκοπό να κλείσει το μπαρ, για να μπορέσει να πουλήσει και να φύγει. Αναθέτει, μάλιστα, σε γνωστό άνθρωπο της νύχτας, το Κολιμπρί, ν’ απειλήσει τον Στέφανο προκειμένου να το κλείσει. Το μπαρ, όμως, «προστατεύεται» από τον Ματθαίο. Ο Ορφέας νοικιάζει ένα υπόγειο για τις πρόβες του.

PAN_2241a-1.jpg

Ο Στέφανος καλείται σε οντισιόν για ριάλιτι κομμωτικής και δεν έχει κανέναν να αφήσει στο πόδι του. Έτσι αρχίζει η σχέση του με τον ιδιόρρυθμο αστυνομικό Οδυσσέα, τον οποίον αφήνει να επιβλέπει το μπαρ, ώσπου να γυρίσει. Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη, μ’ επεισοδιακό τρόπο.

Αρχελάου 5: Η νέα σειρά της ΕΡΤ κάνει πρεμιέρα και η Ναταλία Δραγούμη μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της

Αρχελάου 5: Ο Στέφανος ανοίγει μπαρ

Αρχελάου 5: Όσα θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved