Αρχελάου 5: Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καβγά στο μπαρ
Media

Αρχελάου 5: Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καβγά στο μπαρ

Αρχελάου 5: Η Αγγελίνα εμφανίζεται στο μπαρ της Αρχελάου για να ζητήσει δουλειά, κάτι που θα δυσαρεστήσει ιδιαιτέρως τον Ματθαίο.

Η Νάντια και η Κέλλυ ρίχνουν έναν ομηρικό καβγά στο μπαρ, σε σημείο ξεμαλλιάσματος. Τον καβγά βιντεοσκοπεί η Λαμπρινή και ως διά μαγείας γίνεται viral στα social media την ίδια κιόλας ημέρα.

Αρχελάου 5-Οι τηλεθεατές έχουν τρελαθεί με τη χημεία Στάνκογλου-Παπούλια: «Τους έχω ντύσει & ασορτί»

arxelaou-5-(9).jpg

Αυτό κάνει την Κούπενου να πιστεύει όλο και περισσότερο στη συνεργασία των Νάντιας, Κέλλυς, Αλέξανδρου. Η Δώρα έχει μεγάλη αγωνία, γιατί έρχονται επίσκεψη οι επικριτικοί γονείς της, όταν ο παππούς της έρχεται με μια ανατροπή-φωτιά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Στέφανος αντιμετωπίζει πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας και για κακή του τύχη αφήνει στη Δώρα τη μοίρα της λίμπιντό του. Ο Ευριπίδης έχει γενέθλια, αλλά ο Βύρωνας του επιφυλάσσει μια μεγάλη, πλην όμως δυσάρεστη έκπληξη: είναι η πρώτη φορά που τον πιάνει στα πράσα να του λέει ψέματα για το νοσοκομείο.

1723798749721-337220612-arxelaou-5-(1).jpg

Ο Βύρωνας καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια του Ευριπίδη στήνοντας ένα ιδιότυπο μάθημα χορού με τη βοήθεια των φίλων του από την Αρχελάου. Εκεί ο Ορφέας νιώθει την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά για τη Λυδία. Η Κούπενου ζητά από τον Αλέξανδρο, την Κέλλυ και τη Νάντια να συμπαρουσιάσουν μαζί την εκπομπή της Νάντιας.

Αρχελάου 5: Ο Ορφέας νιώθει την καρδιά του να χτυπά λίγο πιο δυνατά για τη Λυδία

Αρχελάου 5: Η μία παρεξήγηση φέρνει την άλλη, μ’ επεισοδιακό τρόπο

Αρχελάου 5: Πρώτο trend στο twitter! Η πρεμιέρα, τα σχόλια και τι αναζήτησαν στο GPS οι χρήστες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved