Survivor: Οι TikTokers που εισβάλλουν στο reality–Όσα πρέπει να ξέρεις για τη ζωή & την καριέρα τους
Media

Survivor: Οι TikTokers που εισβάλλουν στο reality–Όσα πρέπει να ξέρεις για τη ζωή & την καριέρα τους

Το Survivor επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00, και οι νέοι παίκτες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον Άγιο Δομίνικο είναι έτοιμοι να ξεχωρίσουν.

Ανάμεσα στους 18 συμμετέχοντες, τρεις δημοφιλείς TikTokers αναμένεται να τραβήξουν τα βλέμματα με τις ήδη «δυνατές» παρουσίες τους στα social media.

Survivor: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ με τους 18 παίκτες – Τα νέα ονόματα των δύο ομάδων

Ορφέας Γενκιανίδης: Ο γυμναστής με τους 92.000 followers

Ο 24χρονος Ορφέας Γενκιανίδης από την Αθήνα είναι γυμναστής και ασχολείται ενεργά με το TikTok, όπου μετρά περισσότερους από 92.000 ακολούθους. Με σπουδές στα ΤΕΦΑΑ και εμπειρία στον πρωταθλητισμό κολύμβησης, ο Ορφέας λατρεύει τα extreme sports και τώρα είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση στο Survivor.

«Έρχεται στο Survivor για να το ζήσει και μέσα από τη συμμετοχή του να τον μάθει ο κόσμος», δηλώνει ο ίδιος, προσβλέποντας σε επαγγελματικά οφέλη.

Εκατερίνα Λιντβίνοβα: Η «Katy Supergirl» με τους 300.000 followers

Η 26χρονη Εκατερίνα Λιντβίνοβα, γνωστή στο TikTok ως «Katy Supergirl», έχει κερδίσει πάνω από 300.000 ακολούθους με το μοναδικό της περιεχόμενο. Κατάγεται από τη Μόσχα, αλλά μετακόμισε στην Ελλάδα για να σπουδάσει Θεατρική Τέχνη. Παράλληλα, είναι και κάτοχος μαύρης ζώνης στο καράτε!

«Στο Survivor έρχεται για να μάθει πώς είναι να κοιμάται κανείς στη ζούγκλα και γιατί θέλει να… χάσει κιλά», λέει με χιούμορ η Εκατερίνα.

Απόστολος Μιχαήλ: Ο κωμικός που κατέκτησε το TikTok

Ο 30χρονος Απόστολος Μιχαήλ από τη Λεμεσό της Κύπρου ξεχωρίζει για το χιούμορ του, με πάνω από 25.000 ακολούθους στο TikTok να απολαμβάνουν τα σατιρικά του βίντεο. Αν και σπούδασε Επιστήμη του Αθλητισμού, ο Απόστολος βρήκε το πάθος του στη δημιουργία κωμικών βίντεο, και η συμμετοχή του στο Survivor είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του.

«Η συμμετοχή στο Survivor ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του», αποκαλύπτει, ελπίζοντας να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητές του.

Το Survivor τους περιμένει

Με την είσοδο των δημοφιλών TikTokers, το Survivor αποκτά έναν φρέσκο και δυναμικό αέρα.

Το τηλεοπτικό κοινό είναι έτοιμο να δει αν οι αγαπημένοι τους δημιουργοί περιεχομένου θα αντέξουν τις δοκιμασίες του παιχνιδιού και θα καταφέρουν να επιβιώσουν στον σκληρό στίβο μάχης.

Διαβάστε επίσης:

18 παίκτες χωρίς προμήθειες, χωρίς φωτιά, χωρίς εργαλεία

Survivor και Tempting Fortune έρχονται στον ΣΚΑΪ - Πότε κάνουν πρεμιέρα;

Γιώργος Λιανός: Τα spoiler που έδωσε κατά την αναχώρηση: «Φεύγω νωρίς για ένα διαφορετικό Survivor»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved