Σόκαρε τους δημοσιογράφους η ομολογία του on camera ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα του!
Media

Σόκαρε τους δημοσιογράφους η ομολογία του on camera ότι είχε σκοτώσει τη μητέρα του!

Ένα απίστευτο περιστατικό που δεν έχει συμβεί στα χρονικά συνέβη χθες στη γειτονική Ιταλία όταν ένας 50χρονος άνδρας ομολόγησε σε ζωντανή σύνδεση στο κανάλι που ανήκε κάποτε στον Μπερλουσκόνι, πως είχε σκοτώσει τη μητέρα του! 

Μετά την εύρεση της άτυχης γυναίκας στραγγαλισμένης στο σπίτι της, η αστυνομία ακόμα δεν είχε προλάβει να προβεί σε περαιτέρω έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της, όμως η είδηση είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που περίμεναν να μιλήσουν με τον πιο στενό συγγενή της, τον γιο της.

Εκείνος, φτάνοντας στο σπίτι και αντικρίζοντας τους δημοσιογράφους, αποκάλυψε με σπασμένη φωνή πως ήταν εκείνος που την είχε σκοτώσει, λέγοντας πως δεν άντεχε άλλο.

Η μητέρα του έπασχε από αλτσχάιμερ και ο ίδιος ήταν άνεργος ενώ οι κοινωνικές υπηρεσίες της Ιταλίας δεν τούς βοηθούσαν όσο θα ήθελαν. Έτσι, ο 50χρονος άντρας σκότωσε την άρρωστη μητέρα του και έφυγε από το σπίτι, όμως φαίνεται πως οι τύψεις και οι ενοχές πού τον βάραιναν τον οδήγησαν ξανά πίσω όπου και ομολόγησε σε ζωντανή σύνδεση.

Μάλιστα, όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους τον προέτρεψε να καλέσουν την αστυνομία εκείνος δέχτηκε χωρίς καμία αντίσταση, δείχνοντας ανήμπορος να το κάνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο με την ομολογία του δράστη όπως μεταδόθηκε στον αέρα του Alpha:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved