Media

H Παραλία – Νέα επεισόδια: Μια νέα δολοφονία συγκλονίζει τα Μάταλα

H Παραλία: Το νεκρό σώμα ενός γνώριμου προσώπου σκορπά τον τρόμο στους κατοίκους των Ματάλων.

Οι αστυνόμοι προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση, ενώ συγχρόνως εξετάζουν πιθανή εμπλοκή του Χάρη.

Η παραλία – Κάππας: «Οι ήρωες κινούνται σε πραγματικούς χρόνους και το συναίσθημα δεν εκβιάζεται»

Παράλληλα, ο Παύλος αποφασίζει να χωρίσει την Έιμι για την Ιφιγένεια, ενώ η Μαρία ετοιμάζει έναν μεγάλο εορτασμό στο «Mermaid». Η Νόνα κάνει μία βόλτα στην πλατεία του χωριού και ανακαλύπτει έντρομη ένα μαχαιρωμένο πτώμα. Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Κοιτάζοντάς το αντικρίζει ένα γνώριμο πρόσωπο και καταρρέει, ενώ συγκεντρώνονται εκεί και άλλοι κάτοικοι των Ματάλων, διαπιστώνοντας ότι κάποιος έχει πέσει θύμα δολοφονίας.

Οι δύο αστυνόμοι, ο Αρβανιτάκης και ο Κολτσιδάκης, προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση και ύστερα αρχίζουν τις έρευνες για να εξιχνιάσουν τον φόνο. Τα πράγματα στα Μάταλα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα, καθώς οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία συνεχίζονται. Έτσι, οι περισσότεροι κάτοικοι ζουν με τον φόβο, ενώ κάποιοι άλλοι με τις τύψεις των πράξεων τους. Κάποια στιγμή, ο Οδυσσέας ανακρίνει τον Χάρη για την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση και τη φροντίδα των τραυμάτων του θύματος. Την ίδια ώρα, η Ειρήνη είναι στο πλευρό του και τον στηρίζει, ενώ η Ιφιγένεια και ο Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και ύστερα από μία συζήτηση παραδέχονται ο ένας στον άλλο ότι είναι ερωτευμένοι. Ύστερα από αυτό, ο νεαρός αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Ειμι, προσπαθώντας να διαλύσει τον αρραβώνα τους. Εν τω μεταξύ, ο Τόμι βρίσκεται σε αμηχανία όταν μαθαίνει ότι η 'Ειμι είναι π αρραβωνιαστικιά του Παύλου.

Την επομένη, ο Παύλος και η 'Ειμι συζητούν για τη σχέση τους και τότε η κοπέλα προτείνει στον σύντροφό της μία λύση για το αδιέξοδο που έχουν φτάσει. Παράλληλα, η Πούντιθ έρχεται σε σύγκρουση με την Μπέρτα, η οποία την κατηγορεί ευθέως ότι κρύβει πληροφορίες για τον χαμένο θησαυρό. Τότε ξεσπάει ανάμεσά τους ένας βίαιος καβγάς, αλλά παρεμβαίνει ο Μανώλης, με σκοπό να προστατέψει τη νεαρή χίπισσα. Στη συνέχεια, η Πούντιθ πιέζει τον Μανώλη να εγκαταλείψουν μαζί τα Μάταλα, αλλά εκείνος αρνείται. 0 νεαρός λέει στην αγαπημένη του ότι δεν φεύγει διότι δεν μπορεί να αφήσει την Ειρήνη και τον Χάρη μόνους. Έτσι, εκείνη, όντας σε απόγνωση, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια στην Μπέρτα

Πηγή mytv

Η Παραλία: Διονύσης & Μαίρη ερωτεύονται & οι τηλεθεατές... τρελαίνονται: «Έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα»

Παραλία - Νικολαϊς Μπιμπλή: To spoiler για την ηρωίδα της και την επιστροφή του Σήφη

Μοθωναίος: Η ιστορία με τη Ναυπλιώτου, όταν συνεργάζονταν -«Την έβλεπα μέσα από τον καθρέφτη να…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved