Γιατρός – Έφη Κάντζα: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς και ο ρόλος της
Media

Γιατρός – Έφη Κάντζα: Ο δεύτερος κύκλος της σειράς και ο ρόλος της

Ο γιατρός: Η πολυτάλαντη Έφη Κάντζα υποδύεται την Τερέζα Καλογιάννη, προϊσταμένη της παθολογικής κλινικής.

Είναι αυτή που κουμαντάρει... το καράβι αφοσιωμένη στο καθήκον της... Η ήρεμη δύναμη. Φροντίζει τόσο για την άριστη λειτουργία του τμήματος όσο και για τους ανθρώπους που το απαρτίζουν.

Ο γιατρός: Η πρεμιέρα, η αποθέωση της Τρίγγου και η γκρίνια για τις αλλαγές στα σχόλια του twitter

Για την Τερέζα η νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται στο νοσοκομείο, προκαλεί τριβές και αναταραχές;

«Οι αλλαγές που επήλθαν στη διοίκηση του νοσοκομείου με αφορμή -παρά την αιτία- την Covid-19 προφανώς με επηρεάζουν και προσπαθώ να καταλάβω τι όντως συμβαίνει, κρατώντας ισορροπία ανάμεσα στους ανθρώπους που νοιάζομαι και εκτιμώ και στα νέα πρόσωπά της διοίκησης. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες δεν κρύβονται, βέβαια, αλλά στο τέλος της ημέρας προέχει το καλό των ασθενών».

ephieka_1621341081_2576318181071968532_5728349738.jpg

Ξεκινά μια μεγάλη νέα αρχή για τον Ανδρέα Βρεττό καθώς δίνει μάχη για να κρατήσει σύσσωμη την ομάδα παθολογικής πτέρυγας της «Μέριμνας»;

«Ο Ανδρέας, μετά το ατύχημά του, έμαθε ξανά ποιος είναι ή ποιος θέλει να είναι μέσα σε αυτή την ομάδα, από τα περιστατικά που αντιμετωπίσαμε μαζί, από τις απώλειες και τις χαρές που βιώσαμε όλοι. Είναι λογικό, λοιπόν, να προσπαθεί να μας κρατήσει όλους στη “Μέριμνα”, παρά το ότι υπάρχουν τάσεις φυγής. Το αν θα το καταφέρει, μένει να φανεί».

ephieka_1699263210_3229976374888562359_5728349738.jpg

Η Τερέζα ως διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, που ουσιαστικά τα μεγαλώνει μόνη της, γνωρίζει πώς να διατηρεί ενωμένη μια ομάδα;

«Ακριβώς. Γνωρίζω ότι όσο καλή είναι μια ομάδα, άλλο τόσο είναι δύσκολο να την αφήνεις να εξελίσσεται, ακόμα και όταν κάποια μέλη της θέλουν να φύγουν και να δοκιμαστούν αλλού, μακριά από την οικογενειακή ασφάλεια».

Πηγή Τηλεθεατής

Ο Γιατρός: Οι εξελίξεις του πρώτου διπλού επεισοδίου

O Γιατρός: Ο Ανδρέας αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλλημα

Μαρκουλάκης στο gossip-tv: «Υπάρχει μια κορύφωση στον Γιατρό. Έκλαιγα διαβάζοντας τα σενάρια»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved