Ηλέκτρα: Σωτήρης και Αγνή απάγουν το μωρό της Φιλιώς – Ένοχος ο Νικόλας
Media

Ηλέκτρα: Σωτήρης και Αγνή απάγουν το μωρό της Φιλιώς – Ένοχος ο Νικόλας

Ο Σωτήρης δείχνει ακόμη μία φορά το αδίστακτο πρόσωπό του στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής της EPT 1 «Ηλέκτρα».

Αυτή τη φορά, αποκαλύπτεται ένα σχέδιο που οργανώνει και θέτει σε εφαρμογή με τη βοήθεια της Αγνής εναντίον του Νικόλα, ενώ παράλληλα ο Παύλος τον υποψιάζεται και για την εξαφάνιση του Βρεττού.

ΕΡΤ1: Πρώτη η «Ηλέκτρα» στη ζώνη μετάδοσής της

ilektra.jpg

Η Αρσινόη και οι κάτοικοί της δεν λένε να ηρεμήσουν από τις καταιγιστικές εξελίξεις που συμβαίνουν στη ζωή τους τον τελευταίο καιρό. Αυτή τη φορά, όλοι είναι αναστατωμένοι από την πολυήμερη εξαφάνιση του άρχοντα του τόπου, του Πέτρου Βρεττού. Μάλιστα, όταν κάποια στιγμή εντοπίζεται σε γκρεμό το αμάξι του καμένο, όλοι θορυβούνται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του εντείνονται. 0 Ορέστης, προσπαθώντας να καθοδηγήσει τις έρευνες, καλεί επίσημα τον Λάζαρο Δεληγιάννη από την ΚΥΠ να συνδράμει. Κι ενώ όλοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην υπόθεση του Βρεττού, η Αγνή καταφέρνει και βρίσκει τη βαλίτσα με τα χρήματα της Ελβετίας. Με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό της, προγραμματίζει την αναχώρησή της από τη νήσο Αρσινόη.

1721905501253-777763596-ilektra.jpg

Κάποια στιγμή και ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να βρει στοιχεία για τον πατέρα του, μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει στο σπίτι. Η Τιτίκα τον ενημερώνει πως η Αγνή είναι άφαντη αρκετές ώρες κι εκείνος την κοιτάζει σαστισμένος. Μάλιστα, όταν διαπιστώνει πως και τα χρήματα της Ελβετίας έχουν κάνει φτερά, ο Νικόλας, τυφλωμένος, φεύγει να ζητήσει εκδίκηση. Παράλληλα, ο Χάρης δίνει εντολή παρακολούθησης του γραφείου του Μπόγρη και όλοι είναι σε αναμονή μιας λάθος κίνησης προκειμένου να αποκαλυφθεί ο υπεύθυνος της εξαφάνισης Βρεττού. Τότε, ο Παύλος επιμένει πως πίσω από όλα κρύβεται ο Σωτήρης. Κι ενώ όλοι πια αναζητούν και την Αγνή, εκείνη εμφανίζεται στο γραφείο του Σωτήρη με τα χρήματα κατακλυσμένη από φόβο. Οι μέρες που έρχονται θα είναι ακόμα πιο δύσκολες. 0 Σωτήρης την εκβιάζει και την πιέζει να συνεχίσει να ακολουθεί τα αδίστακτα σχέδιά του και μάλιστα έχει ακόμη ένα, το οποίο πρέπει άμεσα να μπει σε εφαρμογή.

ilektra.jpg

Στόχος του αυτή τη φορά είναι το παιδί του Νικόλα. Η Αγνή δεν θέλει να πάρει μέρος σ’ αυτό, αλλά ο Σωτήρης τής λέει σε έντονο ύφος: «Δεν παίζω, Αγνή. Μη με προκαλείς». Έτσι, εκείνη αναγκάζεται να ακολουθήσει όσα της λέει. Το ίδιο κιόλας βράδυ πηγαίνει στο σπίτι της Φιλιώς και μέσα σε λίγα λεπτά η τελευταία βρίσκεται αναίσθητη στο δάπεδο. Το κλάμα του μωρού της σχίζει τη νύχτα και η Αγνή, σκιά μες στις σκιές, απομακρύνεται τρέχοντος με το μωρό αγκαλιά. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας, φτάνοντας στο εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου μένει με την Αγνή, ακούει το κλάμα του μωρού του. Η Φιλιώ φτάνει κι εκείνη έπειτα από λίγο εκεί και τον βρίσκει με το παιδί της στα χέρια. Εκείνος προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά μάταια. Η Φιλιώ είναι σίγουρη πως εκείνος προσπάθησε να αρπάξει τον μικρό και κάπως έτσι το σχέδιο του Σωτήρη στέφεται από επιτυχία. Το επόμενο πρωί βρίσκει τη Φιλιώ με μια βαλίτσα στο χέρι. Οι παγίδες, σε αυτή τη γύρα, έχουν στηθεί αριστοτεχνικά. Κι ο θύτης δεν θα λυπηθεί κανέναν.

Πηγή mytv

Ηλέκτρα – Νέα επεισόδια: Σωτήρης και Ηλέκτρα ζουν τις τελευταίες ημέρες του γάμου τους

Ηλέκτρα spoiler: Αιματηρή συμπλοκή – Ο Βασίλης επιτίθεται στον Νικόλα

Ηλέκτρα spoiler: Νικόλας και Αγνή παντρεύονται και επιστρέφουν στην Αρσινόη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved