Media

Ταμπού: Μελία και Έκτορας ξανά μαζί

Ταμπού: Δύσκολα είναι τα πράγματα για τον Έκτορα, ο οποίος χωρίζει με την Πέρσα και στη συνέχεια επανασυνδέεται με τη Μελία.

Από την άλλη, η Ελισάβετ... αδειάζει τον Γαβριήλ.

Ταμπού: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Η Πέρσα χωρίζει τον Έκτορα

Παράλληλα, το ταξίδι της Ελισάβετ και του Γαβριήλ στη Ρώμη ξυπνά μνήμες από όμορφες στιγμές του παρελθόντος...
Η Μελία συνεχίζει τον εκβιασμό στον Έκτορα, ο οποίος μπροστά στο δίλημμα που αντιμετωπίζει έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με την Πέρσα και το τέλος της σχέσης τους φαίνεται να είναι οριστικό.

Από την πλευρά του, ο Μηνάς απολογείται στην Ελένη και προσπαθεί να την πείσει ότι σε περίπτωση που κατηγορηθεί ο Χρυσόστομος θα είναι ο ίδιος που θα αναλάβει την ευθύνη του φόνου της Σύνθιας Τόμσον. Το δίλημμα της Ελένης είναι τεράστιο, απάτη στιγμή που και η Κατερίνα δεν κάνει πίσω σ’ αυτή την υπόθεση. Παράλληλό, η Ευδοξία εξομολογείται στον Ηρακλή πως είναι ερωτευμένη μαζί του και προς μεγάλη της απογοήτευση αντιμετωπίζει την απόρριψή του!

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία «καλωδιώνει» την Ευδοξία και τη ρίχνουν σαν «δόλωμά» με σκοπό να συλλάβουν την Πόπη και το κύκλωμα πορνείας που κρύβεται πίσω της, ενώ ο Κυριάκος παρατάει τις σπουδές του και το σπίτι του και φεύγει στην Αθήνα να δουλέψει. Την επομένη η Μελία, με μεγάλη ικανοποίηση, δέχεται τον Έκτορα που της ζητάει να είναι και πάλι μαζί! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η ατμόσφαιρα ανάμεσα στην Πέρσα και τον Έκτορα παραμένει τεταμένη, ενώ η Ελισάβετ... αδειάζει τον Γαβριήλ

Πηγή mytv

Ταμπού σπόιλερ: Σταύρος και Θεώνη γίνονται εραστές- Ο Κυριάκος εγκαταλείπει την πόλη

Ταμπού: Ο Γαβριήλ στο στόχαστρο της αστυνομίας για τον φόνο στη λίμνη

Ταμπού: Ο Γαβριήλ μαθαίνει ότι το παιδί της Σύνθιας ήταν δικό του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved