Βικτώρια Χαλκίτη: «Ελπίζω να περάσουμε στον τελικό και να έχουμε μία αξιοπρεπή συμμετοχή»
Eurovision

Βικτώρια Χαλκίτη: «Ελπίζω να περάσουμε στον τελικό και να έχουμε μία αξιοπρεπή συμμετοχή»

Έχοντας την εμπειρία από τον διαγωνισμό της Eurovison η Βικτώρια Χαλκίτη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη της για το φετινό τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας αλλά και ποια ήταν εκείνη η ελληνική συμμετοχή που ανέτρεψε τα προγνωστικά της.

Πώς σου φάνηκε το Utopia Land; Πιστεύεις ότι θα περάσουμε στον τελικό; «Θέλω να είμαι αισιόδοξη γιατί η Ελλάδα διανύει μία δύσκολη περίοδο και σίγουρα θα επηρεαστεί και η συμμετοχή της στη Eurovison. Εύχομαι τα καλύτερα στους ARGO, αν και για να είμαι ειλικρινής θεωρώ πιο πιασάρικο το όνομα Εuropond. Το τραγούδι έχει πολλά μουσικά στοιχεία κι αυτό μπορεί να είναι ή θετικό ή αρνητικό, θα δούμε... Ελπίζω να περάσουμε στον τελικό και να έχουμε μία αξιοπρεπή συμμετοχή», λέει στο ΟΚ.

Έχοντας πάει πάνω από δέκα φορές στη Eurovison, ποια ελληνική συμμετοχή ανέτρεψε τα προγνωστικά σου;
«Αυτό που δεν περίμενα να πάει τόσο καλά, όχι μόνο εγώ αλλά και τα προγνωστικά, ήταν η Καλομοίρα. Δεν περίμενα ότι θα έφτανε μέχρι την τρίτη θέση και μάλιστα σε μία χρονιά που συμμετείχαν ο Ντίμα Μπιλάν και η Ανι Λόρακ. Αλλά είχαμε πολύ καλή ψυχολογία όλοι στην ελληνική συμμετοχή εκείνη τη χρονιά και η Καλομοίρα είχε δώσει τον καλύτερο της εαυτό και δούλεψε πολύ σκληρά. Το 2004, όταν την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Σάκης Ρουβάς με το Shake it πίστευα ότι θα παίρναμε την πρωτιά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved