Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: Ο βοηθός του, του έκανε 27 ενέσεις σε 5 μέρες
Hollywood

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: Ο βοηθός του, του έκανε 27 ενέσεις σε 5 μέρες

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι, τον περασμένο Οκτώβριο, όταν βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του σπιτιού του. 

Όπως αποκαλύφθηκε, χθες (15/8) έγιναν πέντε συλλήψεις ανθρώπων που φέρονται ως υπεύθυνοι για τον αιφνίδιο θάνατό του στα 54 του χρόνια, μετά από κατανάλωση υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Ποια είναι 41χρονη «Βασίλισσα της κεταμίνης» που συνελήφθη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι;

Όλους αυτούς τους μήνες, οι αρχές στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, είχαν καταλήξει με στοιχεία στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού προήλθε από τη συγκεκριμένη ουσία που βρέθηκε σε μεγάλες ποσότητες στο αίμα του.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και φτάνοντας στην... πηγή του κακού, η Αστυνομία χθες συνέλαβε, μεταξύ άλλων τη λεγόμενη ως «βασίλισσα της κεταμίνης» στο Χόλιγουντ, μία 41χρονη γιατρό η οποία ευθύνεται για τις ποσότητες που υποδείκνυε για τη δήθεν θεραπεία του αλλά και τον προσωπικό βοηθό του Μάθιου Πέρι που ήταν και αυτός που του χορηγούσε την κεταμίνη!

Ο λόγος για τον 59χρονο Κένεθ Ιγουαμάσα ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα βγήκαν στο φως μέσω της δικογραφίας που σχηματίστηκε, είχε χορηγήσει τουλάχιστον 27 δόσεις κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι τις τελευταίες πέντε ημέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στις 28 Οκτωβρίου. Αναφέρεται δε ότι οι τρεις τελευταίες δόσεις που πήρε ο Μάθιου Πέρι ήταν και αυτές που απέβησαν μοιραίες.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved