Μάθιου Πέρι – Νέα στοιχεία στο φως: 16 μέρες πριν τον θάνατό του, ένεση κεταμίνης τον είχε παραλύσει
Hollywood

Μάθιου Πέρι – Νέα στοιχεία στο φως: 16 μέρες πριν τον θάνατό του, ένεση κεταμίνης τον είχε παραλύσει

Μόλις λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, ο Μάθιου Πέρι δεν μπορούσε να μιλήσει ή να κινηθεί μετά από επεισόδιο που είχε λόγω αντίδρασης του οργανισμού του στην κεταμίνη.

Είχε πάθει «ανεπιθύμητη ιατρική αντίδραση» σε μια ένεση κεταμίνης στο σπίτι που που δεν του επέτρεπε να μιλήσει ή να κινηθεί, σύμφωνα με ομοσπονδιακούς εισαγγελείς.

Σοκάρουν τα στοιχεία για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: Ο βοηθός του, του έκανε 27 ενέσεις σε 5 μέρες

matthew-perry-4.jpg

Ο Μάθιου Πέρι.

Οι αρχές δίνουν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές του Μάθιου Πέρι, αφού πέντε άτομα συνελήφθησαν για τον θάνατό του.

Να θυμίσουμε ότι ο Τσάντλερ βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις 28 Οκτωβρίου 2023, με την αιτία θανάτου του να προσδιορίζεται αργότερα ως «οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης» σε ατύχημα που σχετιζόταν με ναρκωτικά και πνιγμό.

Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάθιου Πέρι πάθαινε κάτι τέτοιο. Ο Πέρι είχε μια "ανεπιθύμητη ιατρική αντίδραση" μετά από μια ένεση κεταμίνης που του χορηγήθηκε στο σπίτι στις 12 Οκτωβρίου, μόλις 16 ημέρες πριν από το θάνατό του, αναφέρουν οι εισαγγελείς σε έγγραφα του Υπουργείου Δικαιοσύνης που διέρρευσαν στα media.

Οι ίδιες πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο κατηγορούμενος Δρ. Salvador Plasencia εκείνη τη μέρα έκανε ένεση στον 54χρονο με «μεγάλη δόση» κεταμίνης μετά από αίτημα του προσωπικού βοηθού του διάσημου ηθοποιού, Kenneth Iwamasa, ο οποίος έχει επίσης κατηγορηθεί για την υπόθεση.

Πηγές από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών υποστηρίζουν ότι η υπερβολική αυτή δόση κεταμίνης που του είχε χορηγηθεί μέρες πριν τον θάνατό του, προκάλεσε μη ελεγχόμενη αύξηση της συστολικής αρτηριακής πίεσης, γεγονός που τον έκανε να «παγώσει» τόσο πολύ που «δεν μπορούσε να μιλήσει ή να κινηθεί.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved