Κλέλια Ανδριολάτου: «Ο έρωτας έχει καθορίσει το μεγάλωμά μου»
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: «Ο έρωτας έχει καθορίσει το μεγάλωμά μου»

Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι μια γυναίκα που ξεκίνησε πολύ μικρή, 14 ετών, από τον χώρο του μόντελινγκ.

Όταν μπήκε στον κόσμο της υποκριτικής ένιωσε βλέμματα καχυποψίας επάνω της;
Πιστεύει ότι μία όμορφη γυναίκα πρέπει να προσπαθήσει διπλά για να αποδείξει ότι είναι και ταλαντούχα;

«Ανήκουμε σε ένα σύνολο. Αν μη τι άλλο ο καθένας έχει την προσωπική του τοποθέτηση επάνω στα πράγματα. Τα σχόλια λοιπόν ποικίλλουν, όπως και οι άνθρωποι. Δεν με καθορίζουν τα αρνητικά σχόλια. Είμαστε ελεύθεροι να επιλέγουμε ό,τι επιθυμούμε. Εγώ ξέρω τι πρέπει να κάνω για να είμαι ευτυχής και γεμάτη με το μέσα μου. Επίσης, δεν θεωρώ ότι χρωστά κανείς να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Η ομορφιά υπάρχει σε όλους μας. Δεν είναι μετρίσημη έννοια. Είναι "συναισθηματατική έννοια". Είβαι αποδοχή

Μιλώντας για εικόνα και ομορφιά, σας είχαμε συνηθίσει με μακριά μαλλιά. Τι σας έκανε να τα κόψετε;

«Ήταν η πρότασή μου στον Βασίλη Μαυρογεωργίου για το “Μοτέλ” και τον ρόλο της Αννας. Με γοητεύει πολύ η εναλλαγή και ο πειραματισμός. Είχα πλάσει στο μυαλό μου αυτό το κορίτσι κάπως έτσι και ήθελα να το δοκιμάσω. Προσπαθώ όσο μου επιτρέπεται, σε συνάρτηση με όλες τις δουλειές που “τρέχουν”, να μπορώ να ανατρέπω την εικόνα μου».

Ποιες είναι οι αγαπημένες σας ταινίες και ποιοι οι αγαπημένοι σας ηθοποιοί;

«Μία Ελληνίδα ηθοποιό που θαυμάζω και χάνομαι όταν τη βλέπω είναι η Γαλήνη Χατζή Πασχάλη. Από ταινίες αγαπώ τη “Στρέλλα” και τα “Μαγνητικά Πεδία”».

Αλήθεια, ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σας για εφέτος;

«Συνεχίζουμε τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς “Maestro” στο MEGA. Συνεχίζω, όπως είπαμε, με το “Μοτέλ” στο Θέατρο Τέχνης και έπονται για το δεύτερο μισό της σεζόν συνεργασίες σε θέατρο και κινηματογράφο που θα ανακοινωθούν οσονούπω. Ανυπομονώ να τα ζήσω όλα».

Ποια είναι λοιπόν η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επιτρέπετε στον εαυτό σας;

«Να συνεχίζω να εκπαιδεύομαι παρά τον φόρτο εργασίας».

Τι ρόλο έχει παίξει ο έρωτας στη ζωή σας; Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει για μια αγάπη;

«Ο έρωτας έχει καθορίσει το μεγάλωμά μου. Είμαι ένας άνθρωπος που αφοσιώνεται και βουτάει σε αυτόν. Οσο για τη μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει, θα έλεγα μια σειρά αναπάντητων ερωτικών επιστολών...», λέει στο Βηmagazino.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved