Χαμός στο Πρωινό με την Super Κική! Χείμαρρος ο Λιάγκας- Θολώνει το μυαλό μου! Κουνάει το δάχτυλο...
Media

Χαμός στο Πρωινό με την Super Κική! Χείμαρρος ο Λιάγκας- Θολώνει το μυαλό μου! Κουνάει το δάχτυλο...

 Το πρωινό: Χαμός έγινε έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν έφτασε η Super Κική, αφού σήμερα, 4 Ιουνίου, εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εναντίον της και οι ατάκες της κατά των δημοσιογράφων ήταν απίστευτες.

Η Super Κική μόλις πλησίασε τους δημοσιογράφους και έδειξε με το χέρι της προς μία κατεύθυνση και είπε: «Βλέπω τον κ. Τσαγκρίδη με την κ. Μπάρκα! Δεν το πιστεύω! Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε»!

Και στη συνέχεια είπε σε έντονο ύφος: «Καλημέρα σε όλους! Το β@@ί μου πιάνεις! Είσαι παλαβός! Είστε τρελοί όλοι! Όλοι εδώ πέρα είστε τρελοί! Είσαι παλαβή κι εσύ και όλοι! Είστε τρελοί! Να βρείτε μια κανονική δουλειά να κάνετε».

Super Kική: Η επίθεση στους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια - Η δικαστική μάχη με τον Μαυρικίου

Stigmiotypo-o8onhs-2024-06-04-111202.jpg

Αυτά άκουσε και ο Γιώργος Λιάγκας και ξέσπασε: «Εδώ έχει δικαίωμα να μιλήσει, έχει όμως και το δικαίωμα να μη μιλήσει. Εμείς δεν έχουμε καμία σκορδοκαϊλα να προβάλλουμε δηλώσεις της Σούπερ Κικής και δε θα τις προβάλαμε. Εδώ όμως υπάρχει μία δικαστική διένεξη, βάση της οποίας κάνουμε ρεπορτάζ. Δικαίωμά της είναι να μη μιλήσει. Όμως για ακόμα μία φορά…»

Stigmiotypo-o8onhs-2024-06-04-111229.jpg

Και πρόσθεσε: «Και άντε ο Νταλάρας είναι ο Νταλάρας, γιατί τώρα θολώνει το μυαλό μου... Αλλά να μη μπλέκουμε τη βούρτσα με κάτι άλλο σε αυτή τη χώρα! Δεν είναι όλοι ίδιοι. Ίσιοι είμαστε, ίδιοι όχι... Το να κουνάει το δάχτυλο η Σούπερ Κική η οποία έχει βγάλει 1 εκατομμύριο ως influnecer και να κάνει υποδείξεις σε δημοσιογράφους… Αν μη τι άλλο, αυτό το χαρακτηρίζει μία αγένεια, μία απρέπεια και μία αισθητική, η οποία είναι τουλάχιστον απεχθής».

Λιάγκας: Υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 & ανακοίνωσε τις αλλαγές στο Πρωινό - Άργησα να υπογράψω, γιατί...

Λιάγκας: «Η Ελπίδα Νίνου κακώς στοχοποιήθηκε από διάφορες γυναίκες που βγαίνανε & λέγανε...»

Γιώργος Λιάγκας: Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 - Το πρωινό & η δεύτερη εκπομπή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved