Συνεργάτιδα της Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: «Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος...»
3607427
Showbiz

Συνεργάτιδα της Βανδή για τη συναυλία στο Τσεσμέ: «Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος...»

Η Ευγενία Λιάκου, συνεργάτιδα της Δέσποινας Βανδή που θα εμφανιζόταν μαζί της επί σκηνής στη συναυλία στο Τσεσμέ της Τουρκίας αποκάλυψε όλα όσα έγιναν χθες (17/7), λίγο πριν και τελικά ακυρώθηκε το μουσικό αυτό event. 

Να θυμίσουμε ότι η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί επί σκηνής καθώς εκεί είχαν αναρτηθεί τεράστια πανό με τον Κεμάλ Ατατούρκ και μία τεράστια τουρική σημαία, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην τραγουδίστρια η οποία και αποφάσισε να αποχωρήσει.

Επίθεση των Τούρκων & στον Μπισμπίκη - «Να μην ξαναπατήσετε ποτέ το πόδι σας σε τουρκικό έδαφος»

image00042.jpg

Και τότε, η δήμαρχος του Τσεσμέ απευθυνόμενη στο κοινό είπε: «Δεν νομίζω ότι αξίζει να κουράζεστε και να σπαταλάτε τις ανάσες σας».

Η Ευγενία Λιάκου, η συνεργάτιδά της που έζησε από κοντά τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο Summer’s cool για το παρ'ολίγον διπλωματικό επεισόδιο στη Σμύρνη.

«Την ώρα που φτάσαμε για sound check ήταν αναρτημένα μπάνερ πίσω στη σκηνή. Ρωτήσαμε, δεν είχαν συμφωνήσει κάτι τέτοιο, η σκηνή είναι συνήθως καθαρή. Ήταν πολύ μεγάλη η αφίσα. Μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα βγούμε στη σκηνή» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Μας προστάτευσαν να φύγουμε γιατί η δήμαρχος μίλησε έντονα και ο κόσμος αναστατώθηκε. Η Δέσποινα έφυγε κατευθείαν... Είμαστε καλά. Στεναχωρήθηκα που έγινε αυτό γιατί ο κόσμος ήρθε να ακούσει μουσική... Δεν είναι ωραίο να γίνεται πολιτική εκδήλωση μια συναυλία».

Από την πλευρά της, η Μαριάντα Πιερίδη που παρουσιάζει την εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε όταν ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις της Ευγενίας Λιάκου: «Να το προσπεράσουμε, εμένα με στεναχωρεί. Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί, δεν είναι καθόλου αστείο, εγώ προσωπικά δεν θα πήγαινα ποτέ εκεί για συναυλία πόσω μάλλον τόσο κοντά στην πρώτη εισβολή».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved