Βανδή: Τα τουρκικά Μέσα μιλούν για σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία & η αφίσα του Ατατούρκ
Showbiz

Βανδή: Τα τουρκικά Μέσα μιλούν για σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία & η αφίσα του Ατατούρκ

Η Δέσποινα Βανδή δέχθηκε τα πυρά του τουρκικού Τύπου που μιλά για αλαζονικό και σκανδαλώδες αίτημα να κατέβει η σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ από το χώρο όπου θα έδινε συναυλία χθες (17/7) στη Σμύρνη της Τουρκίας. 

Τα τουρκικά Μέσα συνεχίζουν να βάλλουν εναντίον της Δέσποινας Βανδή η οποία αρνήθηκε να τραγουδήσει σε έναν χώρο όπου είχε μπει στη σκηνή μία τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ και υπήρχαν Τουρκικές σημαίες παντού.

Το σχόλιο της Πιερίδη για Βανδή: «Έχω χάσει το σπίτι μου εκεί... Δεν θα πήγαινα ποτέ για συναυλία»

3567_DESPINA_VANDI_VASILIS_MPISMPIKIS_962024.jpg

Το κλίμα πυροδότησε ακόμα περισσότερο η Δήμαρχος της Σμύρνης η οποία ανέβηκε στη σκηνή μετά την απόφαση της Βανδή να αποχωρήσει και είπε από μικροφώνου:

«Η κυρία πρέπει να φύγει αμέσως από τα σύνορα αυτής της πόλης. Καμία δύναμη δεν μπορεί να επιχειρήσει να κατεβάσει ούτε τη σημαία μας ούτε την αφίσα του Ατατούρκ. Δεν μπορεί καν να το σκεφτεί αυτό. Η κυρία να φύγει από τα σύνορα της πόλης. Ήρεμα, ειρηνικά όμως ελπίζω ότι δεν θα σκεφτεί ποτέ να κατεβάσει τη σημαία μιας χώρας, που αποκτήθηκε με αίμα, τις σημαίες που έχουν θαφτεί πολλά παιδιά και την έκαναν σύμβολό τους σε όποια χώρα επισκεφτεί ξανά. Ελπίζουμε αυτό να γίνει ένα ιστορικό μάθημα για εκείνη».

Η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή ήταν άμεση αφού έκανε ανάρτηση στα social media γράφοντας τα εξής:

«Με απόλυτο σεβασμό προς το κοινό που θα με τιμούσε με την παρουσία του στη συναυλία μου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, ανακοινώνω ότι για λόγους του Τουρκικού Ιδρύματος Παιδείας που αποφάσισε να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της εκδήλωσης ως μια συναυλία δίνοντάς της μια απαγορευμένη και μη συμφωνημένη πολιτική προσέγγιση, η συμμετοχή μου στην εκδήλωση δεν είναι δυνατό να συμβεί».

Μετά από όλα όσα συνέβησαν, οι αντιδράσεις από την πλευρά των Τούρκων ήταν έντονη, αν και κάποιοι παραδέχτηκαν ότι υπήρξε «φάουλ» από την πλευρά τους που σε μία τέτοια πολιτιστική εκδήλωση πήγαν να δώσουν «πολιτικό χρώμα».

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved