Λίνα Πρίντζου: Το παραδοσιακό γλέντι με κλαρίνα στα Τζουμέρκα & οι εναλλακτικές διακοπές στο χωριό!
Showbiz

Λίνα Πρίντζου: Το παραδοσιακό γλέντι με κλαρίνα στα Τζουμέρκα & οι εναλλακτικές διακοπές στο χωριό!

Εναλλακτικές διακοπές στο βουνό και όχι σε κάποια παραλία κάποιου κοσμικού νησιού επέλεξε να κάνει η Λίνα Πρίντζου, ηθοποιός και σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. 

Τιμώντας για ακόμα ένα καλοκαίρι την ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ιωάννινα, η όμορφη ηθοποιός ταξίδεψε μέχρι εκεί για να περάσει λίγο χρόνο με τα αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς της, συγγενείς και φίλους.

linaprintzou_1722224202_3422587135329373102_5468863583.jpg

Λίνα Πρίντζου: Οδηγεί στο κέντρο της Αθηνάς με τα σωστά «γαλλικά» και... κλαρίνα

Μάλιστα, η Λίνα Πρίντζου, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που συνήθως στην περιοχή είναι απρόβλεπτες αφού από τη μία στιγμή στην άλλη, μέσα στο κατακαλόκαιρο μπορεί να κάνει κρύο και να ρίχνει χαλάζι, έκανε και τις βουτιές της στον ποταμό Αχέροντα. Μία συνήθεια που έχει από μικρό κοριτσάκι, όταν ζούσε εκεί με την οικογένειά της.

Όσο για τη διασκέδασή της, η Λίνα Πρίντζου έσυρε πρώτη τον χορό και τραγουδούσε μαζί με τους οργανοπαίκτες παραδοσιακά γιαννιώτικα τραγούδια απολαμβάνοντας με την ψυχή της τις στιγμές.

Όλα τα παραπάνω, όπως βλέπετε, απαθανατίστηκαν από βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασε αργότερα η ίδια η ηθοποιός στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved