Showbiz

Αϊβάζης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση χωρισμού από την Κορινθίου & οι σχέσεις τους σήμερα

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα για τις σχέσεις τους σήμερα αλλά και τη συνεργασία τους στο θέατρο.

«Προφανώς θα μάθουν οι δημοσιογράφοι όσα πρέπει να μάθουν, όχι όλα γιατί είναι προσωπικό κομμάτι. Είμαστε καλά με τη Μαρία, τα επαγγελματικά μας είναι επαγγελματικά. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν πλακώνεται στο ξύλο κιόλας, είναι χαζό αυτό», είπε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Μαρία Κορινθίου: Οι πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Αϊβάζη


Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως συμμετέχει σε κινηματογραφική ταινία, αγγλικής και αμερικάνικης παραγωγής, μαζί με την αδερφή της Dua Lipa, Rina.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα».

«Δεν είναι ώρα να συζητήσω για τον χωρισμό. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Μετά το διαζύγιο είμαι καλά. Είμαι πολύ καλά. Δεν έχουμε ανακοινώσει τίποτα. Ποιος έχει ανακοινώσει; Δεν θα τοποθετηθώ, θα τοποθετηθώ όταν έρθει η ώρα, δεν είναι η ώρα εδώ πέρα γιατί είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, είναι η ζωή μου, η οικογένειά μου. Θα τα πω όταν έρθει η ώρα, δεν θέλω ακόμα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Κορινθίου το πρωί της Δευτέρας (16-09).

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved