Αϊβάζης: Ο χωρισμός από την Κορινθίου, τα δημοσιεύματα & το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης
Showbiz

Αϊβάζης: Ο χωρισμός από την Κορινθίου, τα δημοσιεύματα & το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης

 

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε για τον χωρισμό του από την Μαρία Κορινθίου, τα δημοσιεύματα, αλλά απάντησε στο ενδεχόμενο να προχωρήσει στη ζωή του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν παραδεχθήκαμε τίποτα, με την άποψη ότι βγήκε ένα δημοσίευμα και δεν διαψεύστηκε. Γιατί να ασχοληθείς με ένα δημοσίευμα το οποίο είναι αλήθεια; Τι περίμενες; Ότι θα βγει η Μαρία να παραδεχθεί δημόσια ότι χωρίσαμε; Δεν υπάρχει λόγος. Γιατί θα πρέπει να πλακώνεσαι στο ξύλο; Δεν καταλαβαίνω. Εμείς είμαστε άνθρωποι που συζητάμε μεταξύ μας. Δόξα τω Θεώ, όλα αυτά τα 17 χρόνια που μεγαλώσαμε, συζητώντας τα πάντα, καταλαβαίνοντας ο ένας τον άλλον και παίρνοντας πάντα αποφάσεις οι οποίες θα είναι καλές ο ένας για τον άλλο.»

1723698143052-295730187-aivazis-korinthiou.jpg

Και πρόσθεσε: «Μπαίνεις σε πολύ εσωτερικά και ιδιωτικά πράγματα και δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, χωρίζουν. Δεν χωρίζουν μόνο στα λόγια, χωρίζουν και στα χαρτιά προφανώς. Μέχρι να φτάσουμε εκεί έχει πάρα πολύ. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι να μεγαλώνει σωστά η κόρη μας και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

aivazis.jpg

Όταν ρωτήθηκε αν σκοπεύει να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης: «Προς το παρόν δεν με ενδιαφέρει. Οι προτεραιότητές μου είναι άλλες».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: Τα φιλιά & οι αγκαλιές μετά τον χωρισμό τους για φωτογράφιση

Τσιμτσιλή για χωρισμό Αϊβάζη–Κορινθίου: Δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι ζεις με τον άλλον συμβατικά

Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη - «Τον αγαπώ και θα τον αγαπάω...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved