Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Η στιγμή που σκύβει & φιλάει τη σκηνή του Ηρωδείου: «Εδώ λαβώθηκε ο αετός»
Showbiz

Ζαχαράτος για Μαρινέλλα: Η στιγμή που σκύβει & φιλάει τη σκηνή του Ηρωδείου: «Εδώ λαβώθηκε ο αετός»

Συγκλόνισε ο Τάκης Ζαχαράτος χθες το βράδυ (27/9) όταν εμφανίστηκε στη σκηνή του Ηρωδείου, εκεί όπου δύο μέρες πριν η μεγάλη ερμηνεύτρια, Μαρινέλλα, κατέρρευσε μετά από σοβαρό αιμορραγικό επεισόδιο που έπαθε. 

Ο γνωστός performer ο οποίος είναι και πολύ στενός φίλος, εδώ και χρόνια της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού ήταν ανάμεσα στους καλλιτέχνες που χθες βρέθηκαν στο Ηρώδειο για το αφιέρωμα στον μεγάλο Γιώργο Κατσαρό.

Χρηστίδου για Μαρινέλλα: «Υπάρχει αισιοδοξία - Έζησα & εγώ παρόμοια κατάσταση με τη μητέρα μου»

1727511304623-435087673-200712131014020.0265_MARINELA_12122007.jpg

Όταν εμφανίστηκε λοιπόν στη σκηνή, ο Τάκης Ζαχαράτος ο οποίος βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της Μαρινέλλας και της οικογένειάς της σε αυτή τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, βαθύτατα συγκινημένος, είπε συναισθηματικά φορτισμένος:

«Μια βραδιά που σε αυτό το σημείο εγώ θα πρέπει να πω δύο τραγούδια μια σπουδαίας γυναίκας και θα ήθελα τη βοήθειά σας σε αυτό γιατί δεν μου είναι καθόλου εύκολο αλλά με τη δική σας ζεστή αγκαλιά, το δικό σας χειροκρότημα… Θέλω να φύγει από την καρδιά σας ένα λευκόχρυσο φως και να πάει να την τυλίξει για να γίνει γρήγορα καλά και να ξανάρθει εδώ.

Και θα φιλήσω αυτή τη γη που λαβώθηκε ο αετός για να σηκωθεί να γίνει καλά και να έρθει εδώ να συνεχίσει γιατί η τέχνη δεν έχει ηλικία».

Η στιγμή βέβαια που έσκυψε και φίλησε τη σκηνή του Ηρωδείου δεν θα μπορούσε παρά να αποθεωθεί από το κοινό που ήταν παρών στον χώρο με τον Τάκη Ζαχαράτο να παίρνει μία ανάσα και να ερμηνεύει μοναδικά τραγούδια της Μαρινέλλας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved