Showbiz

Τούνη-Αλεξάνδρου: Έφυγαν άρον-άρον από το πατρικό του μέσα στη νύχτα! Τι συνέβη; (video)

Gossip-tv Team

Με κάποιες δυσκολίες ξεκίνησε η απόδραση για το σαββατοκύριακο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου αφού χρειάστηκε μέσα στη νύχτα να εγκαταλείψουν το πατρικό εκείνου στα Καμμένα Βούρλα και να ψάχνουν μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να βρουν ξενοδοχείο για να μείνουν. 

Ο λόγος αυτής της ταλαιπωρίας τους είχε να κάνει με το γεγονός ότι με το που έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως είχε χαλάσει το κλιματιστικό.

Με τέτοια ζέστη ήταν απαγορευτικό για τους δύο γονείς να αφήσουν το μόλις λίγων μηνών μωρό τους σε τέτοιες συνθήκες και έτσι αναγκάστηκαν μέσα στη νύχτα να ψάχνουν για να βρουν το κατάλληλο κατάλυμα που θα διέθετε όλες εκείνες τις ανέσεις που χρειάζονταν για να μπορέσουν να διανυκτερεύσουν.

touni.jpg

Πράγματι, λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα τελικά κατάφεραν να μπουν σε ένα δωμάτιο που διέθετε όλα τα κομφόρ που χρειάζονταν για τη διανυκτέρευσή τους, με την Ιωάννα Τούνη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα είχαν περάσει ως οικογένεια.

Πάντως, όλα τελικά πήγαν κατ' ευχή και το σίγουρο είναι πως ο μικρός Νουνίτο απόλαυσε έναν υπνάκο μέσα στη δροσιά και όχι μέσα στη ζέστη του καύσωνα των τελευταίων ημερών.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved