Manolo is back: Οι πιο δυνατές στιγμές του Καραλή στο Παρίσι - «Κάθε μέρα κλαίω από χαρά», λέει
G-Sports

Manolo is back: Οι πιο δυνατές στιγμές του Καραλή στο Παρίσι - «Κάθε μέρα κλαίω από χαρά», λέει

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ήταν η πρώτη φορά που κατακτούσε το μεγαλύτερο όνειρό του, ένα ολυμπιακό μετάλλιο και ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να είναι μεθυσμένος από ευτυχία!

Ο 24χρονος κορυφαίος αθλητής του άλματος επί κοντώ χάρισε άλλο ένα μετάλλιο στην Ελλάδα με τις επιδόσεις του και συνεχίζει να νιώθει πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό.

Ολυμπιονίκης συγκρίνει τα μετάλλια από Τόκιο & Παρίσι και αμφισβητεί την ποιότητα του 2ου!

Photo-by-Emmanouil-Karalis-on-August-06-2024.-May-be-an-image-of-1-person-and-text..jpg

Instagram / manolo

Μπορεί χθες (12/8) κατά την άφιξή του στην Ελλάδα από το Παρίσι να μην είχε την υποδοχή που του άρμοζε καθώς λόγω της μεγάλης φωτιάς στην Αττική ακυρώθηκε η συνέντευξη Τύπου των Ελλήνων Αθλητών της αποστολής μας, όμως ο Μανόλο όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν οι δικοί του άνθρωποι και πλέον όλη η Ελλάδα, συνεχίζει να δηλώνει τρισευτυχισμένος για τις κατακτήσεις του.

Με μία ανάρτησή του στο instagram όπου ανέβασε μία σειρά από πολλές φωτογραφίες, στιγμιότυπα από όσα έζησε στο Παρίσι μετά τη νίκη του, είναι έκδηλη η συγκίνηση, η χαρά αλλά και η δέσμευση ότι θα συνεχίσει να μας κάνει υπερήφανους.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε είναι δείγμα του πώς βίωσε ο ίδιος όλο αυτό το μαγικό ταξίδι που ολοκληρώθηκε με ένα χάλκινο μετάλλιο αλλά και με όρεξη για την επόμενη Ολυμπιάδα στο Λος Άντζελς το 2028.

«Δακρύζω από χαρά κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα. Δεν ξέρετε τι σημαίνει αυτό για εμένα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξη» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που θα δείτε παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/C-mcJjCIjXq/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved