Video: Λαφαζάνη-Οικονόμου: Just married!
Showbiz

Video: Λαφαζάνη-Οικονόμου: Just married!

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο γάμος της Όλγας Λαφαζάνη με τον Νίκο Οικονόμου! Το αντρόγυνο (πλέον) ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, ενώ για πρώτη φορά επιβεβαίωσε επίσημα τις φήμες για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας.


Η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία διανύει στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της προτίμησε για τη μεγάλη ημέρα ένα απλό, κατάλευκο φόρεμα και ένα λευκό παλτό με γούνινες λεπτομέρειες, ενώ πριν ανέβει τα σκαλιά του δημαρχείου της Εκάλης μαζί με τον καλό της δήλωσε: «Όλες τις ετοιμασίες τις έκανε ο Νίκος λόγω της κατάστασης και μόνο, αλλιώς θα τις έκανα εγώ. Η χτεσινή ημέρα δεν ήταν μια όπως όλες οι άλλες καθώς χτες μαθεύτηκε ότι θα παντρευτούμε και έγινε ένας χαμός. Το τηλέφωνό μου δεν σταματούσε να χτυπάει. Αλλά όλα εντάξει. Θα ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος, που για μένα είναι η πιο σημαντική και ιερή στιγμή».

«Μπορώ και δεύτερο γάμο», είπε ο Νίκος Οικονόμου που έχει ήδη μια 11χρονη κόρη από τον γάμο του με την Άννα Δρούζα, ενώ όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές του επέλεξε να φορέσει κλασσικό ασπρόμαυρο κουστούμι και γκρι φουλάρι.


Η παρουσιάστρια και ο μπασκετμπολίστας ετοιμάστηκαν μαζί στο σπίτι στο οποίο συγκατοικούν, ενώ η νυφούλα αποκάλυψε πως την Πέμπτη θα μάθουν το φύλο του παιδιού που περιμένουν.


Οι νιόπαντροι επώνυμοι, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, κατευθύνθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο Κεφαλάρι, όπου θα δειπνήσουν μαζί με τους καλεσμένους τους.
Πηγή: star


Δείτε το video:


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved