Φέτος το καλοκαίρι, η Lavazza μάς κάνει δώρο ένα γευστικό και δροσιστικό «ταξίδι» στην Ιταλία
Inside Stories

Φέτος το καλοκαίρι, η Lavazza μάς κάνει δώρο ένα γευστικό και δροσιστικό «ταξίδι» στην Ιταλία

H νέα σειρά της Lavazza κυκλοφορεί σε μεταλλικά κουτάκια των 250ml.

Το καλοκαίρι κάνει υπερβολικά αισθητή την παρουσία του και αν μη τι άλλο, φέρνει καθημερινά στο μυαλό μας μία και μόνο σκέψη: Πότε θα βρεθούμε κάπου αλλού, μακριά από την Αθήνα των παρατεταμένων 40+ βαθμών Κελσίου; Και όταν λέμε μακριά, εννοούμε αρκετά μακριά, εκτός Ελλάδας.

Διότι η αλήθεια είναι πως δεν θα μας χάλαγε καθόλου (μα καθόλου) να πετάξουμε μέχρι τη γειτονική Ιταλία. Είτε μέχρι τη Ρώμη για να θαυμάσουμε τα αξιοθέατά της, είτε σε προορισμούς με έντονο το μπλε στοιχείο όπως το συγκλονιστικό Αμάλφι με την ακτή που θέλεις να χαζεύεις με τις ώρες ή ακόμη και τη λίμνη Κόμο, μη τυχόν και συναντήσουμε τον Τζορτζ Κλούνεϊ (one can only hope). Εναλλακτικά, επιλογές υπάρχουν (παράπονο δεν έχουμε!): Από το Πορτοφίνο που μοιάζει με καρτ ποστάλ μέχρι και τη Σικελία που έχει όνομα βαρύ σαν ιστορία… εσύ αποφασίζεις!

Τι θα θέλαμε να κάνουμε εκεί; Πέρα από το να πάρουμε έναν αέρα Ιταλίας, θα θέλαμε όσο τίποτε άλλο, να απολαύσουμε έναν καφέ από τους ανθρώπους που έχουν τελειοποιήσει την τέχνη τους. Ένας espresso, ένας latte ή ένας cappuccino εκεί, δεν έχει ούτε την ίδια γεύση ούτε την ίδια υφή με αυτόν που πίνουμε εδώ, πώς να το κάνουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved