Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχει χρόνο για δράματα» στη μάχη με τον καρκίνο -Οι αποφάσεις για τα παιδιά της

Kate Middleton and Princess Charlotte attend day fourteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2024 in London, England. PHOTO: 

KARWAI TANG/WIREIMAGE

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: «Δεν έχει χρόνο για δράματα» στη μάχη με τον καρκίνο -Οι αποφάσεις για τα παιδιά της

Η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ ψύχραιμη και αφοσιωμένη στον στόχο της καθώς συνεχίζει τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Είναι πολύ ήρεμη», δήλωσε ο ειδικός επί βασιλικών θεμάτων και συγγραφέας Robert Jobson στο Hello! σε συνέντευξή του.

Κέιτ Μίντλετον: Θα κάνει νέα εμφάνιση έκπληξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι;

«Είναι ένα άτομο που θέλει να βρει λύσεις και να ξεπεράσει τον θόρυβο και το δράμα, και νομίζω ότι, δεδομένου αυτού που πέρασε, είναι από τους ανθρώπους που δεν θέλει να χάνει χρόνο σε δράματα, όταν υπάρχουν σοβαρά θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία της… Ζει μέρα με τη μέρα. Κάνει τα πράγματα που θέλει να κάνει».

Η 42χρονη Κέιτ ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου και υποβαλλόταν σε προληπτική χημειοθεραπεία τον Μάρτιο, δύο μήνες αφότου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά. Σε μια ενημέρωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τον Ιούνιο, η Κέιτ μοιράστηκε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο σε ό,τι έχει να κάνει με την ανάρρωσή της και ότι θα συνέχιζε τη θεραπεία για «μερικούς μήνες ακόμη».

Ο Jobson, 60 ετών, σύμφωνα με το US Weekly, σημείωσε ότι ακόμη και πριν από τη διάγνωσή της με καρκίνο, η Kate έκανε γνωστό στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β' και στον βασιλιά Κάρολο Γ' ότι δεν θα βιαζόταν να κάνει πράγματα που δεν θέλει απαραίτητα να κάνει, συμπεριλαμβανομένων των βασιλικών της καθηκόντων αλλά και του ρόλου της ως μητέρας. «Αυτό θέλει πολύ θάρρος γιατί βρίσκεσαι σε έναν πολύ αποξενωμένο κόσμο», είπε ο Jobson. «Αλλά νομίζω ότι συνειδητοποίησε ότι υπάρχει μονόδρομος σε αυτό. Έχει τρία μικρά παιδιά και πρέπει να τα θέσει ως προτεραιότητα».

Ο Jobson μοιράστηκε περισσότερα για το πώς διαχειρίζεται η Kate την επαγγελματική και την οικογενειακή της ζωή στο τελευταίο εξώφυλλο του Us Weekly — καθώς και στο νέο του βιβλίο, Catherine, the Princess of Wales, που βγήκε στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 6 Αυγούστου. Όπου είναι δυνατόν, [η Κέιτ] θα είναι παρούσα στη ζωή των παιδιών της, θέλει να είναι εκεί για τις σχολικές εκδηλώσεις και τις αθλητικές δραστηριότητές τους», είπε στο Us τον περασμένο μήνα.

1675205210711-942038426-kate-william.jpg

«Η πριγκίπισσα πιστεύει ότι είναι πολύ σημαντικό να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα και να τα κάνεις με συνέπεια». Επεσήμανε επίσης και την πρόθεση της Κέιτ και του Γουίλιαμ, 42 ετών, να είναι μια «ομάδα» όταν πρόκειται για την ανατροφή των παιδιών τους. «Εκτιμούν ο ένας τη γνώμη του άλλου πάνω απ' όλα. Καμία απόφαση δεν πάρθηκε χωρίς να συμβουλευτεί ο ένας τον άλλον, πριν από το γάμο τους. Ο πρίγκιπας γνωρίζει ότι η σύζυγός του έχει πρακτικές λύσεις, ακόμη και σε περίπλοκα προβλήματα… Είναι πολύ στενοί φίλοι και σύντροφοι, καθώς και σύζυγοι».

Ο σύζυγος και τα παιδιά της Kate ήταν δίπλα της όταν έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο στο Trooping the Color τον περασμένο Ιούνιο. Στάθηκε δίπλα στον Κάρολο, 75 ετών, τη βασίλισσα Καμίλα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για να παρακολουθήσει τη Βασιλική Πολεμική Αεροπορία στους αιθέρες.Τον περασμένο μήνα, η Κέιτ έκανε άλλη μια εμφάνιση στο Γουίμπλεντον με τη Σάρλοτ, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved