Σασμός: Σπαραγμός στο twitter για τον Νικηφόρο! «Μου κόπηκε η αναπνοή»
Media

Σασμός: Σπαραγμός στο twitter για τον Νικηφόρο! «Μου κόπηκε η αναπνοή»

Σασμός: Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο με σκηνές τραγικές που έφεραν δάκρυα στα μάτια των τηλεθεατών.

Η στιγμή που ο Νικηφόρος πέφτει στο έδαφος έφερε καταιγισμό από σχόλια στο twitter με το τηλεοπτικό κοινό να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Τα spoilers βέβαια είχαν «μιλήσει» εδώ και καιρό αλλά οι φανατικοί της σειράς παρακολουθώντας τη σκηνή σπάραξαν!

ΣΑΣΜΟΣ - ΑΠΟΨΕ – Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο!

Επεισόδιο 21

Ο Παύλος αρνείται τις κατηγορίες της Καλλιόπης. Ο Αντώνης και ο Γιώργος έχουν ενημερωθεί πως ο Νικηφόρος είναι εκτός εαυτού και κρατά όπλο. Επικοινωνούν με τον Μανόλη, μήπως γνωρίζει τι έχει συμβεί. Ο Νικηφόρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική σε έξαλλη κατάσταση. Ο Αντρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο και του λέει να μείνει κρυμμένος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η βεντέτα ανοίγει ξανά και η Άνω Ποριά μετατρέπεται σε έναν τόπο, όπου το μίσος και η δίψα για αίμα κυριαρχεί. Καθώς η πρώτη νύχτα πέφτει, κανείς πια δεν είναι ασφαλής…

sasmos-(3).jpg

Στο νέο επεισόδιο όλο το χωριό θρηνεί για τον άδικο θάνατο του Νικηφόρου, ενώ όλοι βλέπουν με τρόμο, να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Η Βασιλική κατηγορεί την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της, ενώ η Μαρίνα, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να φύγουν, καθώς η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν ξέρει, ποιος θα είναι το επόμενο θύμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved